"МастерШеф" Анатолій Цуперяк планує відкрити свій ресторан на Закарпатті

16
5

Нагадаємо, що 23 річний Анатолій Цуперяк з Нересниці брав участь у кулінарному шоу "МастерШеф", і хоча так і не здобув у ньому перемогу - надовго запам'ятався глядачам своїми колоритними висловлюваннями.

Як повідомляв раніше Tyachiv.com.ua, після закінчення зйомок Анатолій повернувся додому, на Закарпаття.

Хлопець розповів, що після участі у проекті став упізнаваним, та більш упевненим у собі - ніяких кардинальних змін у його житті не відбулось. Наразі він продовжує навчання у магістратурі, і планує отримати юридичну освіту. Їздить до Києва на сесії, і продовжує спілкування з деякими учасниками шоу - як по телефону, так і в соціальних мережах.

Анатолій зізнається, що коли почув, що покидає шоу - ледве втримав сльози. Каже, навіть тепер, коли згадує той момент - мурашки по тілу...

Щодо планів на майбутнє - є у них і відкриття власного ресторану на Закарпатті. Де і коли це буде - поки не уточнює - тримає інтригу.

Коментарі

Ю
Юра

шкода шо невійшло у ефір як казав харкнути би му у танір тому ко там у журі сисе буде кушати.най откривать будуть люди харклі із смолями їсти.

Ю
Юра

шкода шо невійшло у ефір як казав харкнути би му у танір тому ко там у журі сисе буде кушати.най откривать будуть люди харклі із смолями їсти.

)
))

шо юрист з нього, шо ресторатор - один фрас. най іде крумплі копати, то не язиком фігню молоти!

G
gg

Толік красава. Відкривай ресторан в Мукачеві!

СК
Сергій К

Чувак справляє враєження - хамовитого та неврівноваженого селюка (в найгіршому значенні цього слова). Одним словом - невихований. КУда йому ресторан !? Чебуречна або хот-доги....ото його.

Читайте також