Мастодинон: особливості препарату та його переваги

65
0

Передменструальний синдром та біль у грудях – з такими речами доволі часто стикаються жінки. Дехто просто терпить, інші приймають знеболювальні чи намагаються самостійно лікувати недуг різноманітними препаратами (у тому числі гормональними), ефект від яких, як правило, далеко не такий, як очікувалося. Однак є зовсім інше рішення – краще та безпечніше!

Мова йде про препарат Мастодинон німецького виробництва, який містить складники рослинного походження та є неймовірно ефективним під час лікування фіброзно-кістозної мастопатії, передменструального синдрому та болю в грудях. Про це, до речі, свідчать численні дослідження фахівців та позитивні відгуки пацієнтів, що пройшли курс лікування з використанням даного препарату.

Ключові переваги «Мастодинону»

Почати варто з того, що німецький препарат «Мастодинон» є негормональним, відтак виключаються різноманітні негативні наслідки, зокрема, набір зайвої ваги, порушення обміну речовин, набряки, зміна настрою тощо.

Окрім цього, лікувальний засіб стане оптимальним вибором для кожної жінки, оскільки:

  • Виготовлений в Німеччині. А це означає, що препарат є високоякісним, безпечним, ефективним. Тут навіть не можуть виникати якісь навіть мінімальні сумніви;
  • Має доведений ефект. Пацієнти, які пройшли курс лікування «Мастодиноном», відзначають його високу ефективність, зокрема, мова йде про позбавлення таких неприємних проявів передменструального синдрому, як дратливість, зміна настрою, болі в низу живота та грудях, зайва вага, головний біль тощо;
  • Випускається в пігулках та краплях. Тобто кожна жінка зможе обрати найбільш підхожий варіант. До прикладу, пігулки підходять для тих, хто постійно в русі, а от краплі скоріше для домашнього прийому.

Ще одним важливим плюсом «Мастодинону» є те, що відпускається препарат без рецепту, при цьому прийом ліків не викликає негативних наслідків для організму.

Що входить до складу препарату

«Мастодинон» - лікарський засіб на основі цілющих трав. Головним компонентом збалансованого складу є прутняк звичайний (вітекс священний), відомий ще з давніх часів як ефективний засіб для лікування більшості гінекологічних недугів.

Загалом до складу препарату також входять стеблелист васілістниковидний, цикламен європейський, грудошник гіркий, тигрова лілія, півник різнокольоровий. Більшість з цих лікарських рослин мають знеболювальну, антимікробну та заспокійливу дію.

ПМС, мастопатія, біль в грудях – з цими недугами слід боротися, використовуючи виключно ефективні та надійні препарати. Серед таких рослинний препарат «Мастодинон», який зарекомендував себе тільки з найкращого боку.

Важливо: обов’язково проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом будь-якого медпрепарату. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також