Матч із "Закарпаттям" може покласти кінець кар'єрі Газаєва в "Динамо"

11
0

Провальний матч київського "Динамо" проти "Закарпаття" став останньою краплею в чаші терпіння вболівальників столичної команди.

Вже в середині другого тайму матчу фанати почали вимагати відставки головного тренера команди Валерія Газзаєва. До самого кінця зустрічі український наставник вислуховував з трибун "Йди звідси!".

Після закінчення матчу Валерій Георгійович також відмовився давати будь-які офіційні коментарі і взагалі не прийшов на прес-конференцію.

Розгнівані фанати оточили клубний автобус, який саме виїжджав зі стадіону. Вболівальники продовжили вимагати відставки головного тренера.

"Ми проти такого тренера, "Динамо" ще ніколи не проводило таких програшних серій. Я не думаю, що наші суперники так підсилилися. Просто - це тренер, який не відповідає рівню "Динамо". Нехай повертається в ЦСКА, - прокоментував ситуацію один з розгніваних фанів.

У свою чергу президент "Динамо" Ігор Суркіс зазначив, що більше незадоволений грою футболістів, ніж діями головного тренера, і він не має наміру відправляти Газзаєва у відставку.

Між тим, як повідомляє ТСН, після програшу "Динамо" в Ужгороді місцевому "Закарпаттю", київські фанати влаштували своїм гравцям і наставнику справжню обструкцію.

Стали відомі подробиці інциденту.

"Почалося все з того, що після фінального свистка до нашої трибуни підійшов Хачеріді і кинув у сектор свою футболку, але фанати викинули майку назад і почали кричати: "Вали звідси!", - розповідає свідок подій Сергій Карпенко.

Вийшовши зі стадіону, динамівські ультрас (близько 60 осіб), пішли до клубного автобуса і почали скандувати: "Газзаєв - пес!".

"Тренер вже сидів у салоні, вікно біля нього було відкрито - один з уболівальників просунув у вікно руку і кинув порожню пластикову пляшку з під пива прямо йому в обличчя, - згадує вболівальник. - Пошкоджень Газзаєв не отримав, але відразу ж схопився з сидіння, почав психувати, метнувся до дверцят... Проте у цей момент до автобуса підбігли бійці "Беркута" і почали всіх розштовхувати".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також