Матч між ФК "Минай" та "Інгульцем" покажуть на телеканалі Футбол

9
7

Матч відбудеться 29 червня о 18:00 на "Минай-Арені".

Гру закарпатської команди вперше буде транслювати всеукраїнський телеканал «Футбол 1/2/3». Окрім трансляції, на телеканалі «Футбол» буде присвячена поєдинку і програма «Залишайся з футболом», де експерти будуть обговорювати події та деталі навколо зустрічі команд.

До слова, це буде не перша трансляція гри закарпатського клуба на всеукраїнському телебаченні. Так, поєдинок нашої команди у Харкові з «Металістом 1925» вже транслював телеканал «Xsport», останню гру з «Кремнем» - канал «Спорт 1», а наш останній матч на рідній арені, півфінал з київським «Динамо», показував «УНІАН ТБ».

Нагадаємо, що минулий матч у Кременчузі "Минай" програв із мінімальним рахунком 0-1.

Коментарі

С
Справедливий

Футбол вже давно не спорт , договорняки заради букмекерських ставок. Розпіарене дійство для мільйонів "ротозеев"

ДН
До нижнього

Кажу, що всi команди треба заборонити , щоб перестали вiдмивати грошi жулики накшталт ахметки , сурькiв, коломойш ...!!! Мысль уловив,неуч ?!

П
пішта

ІВАНЕ ,а ти за які гроші комп купив? А ДИНАМО ,ШАХТАР,та й усі команди УПЛ за які гроші грають ,тілбки не кажи що чесно зароблені мафіозними структурами!

КС
контрабанла стоп

ковдуш, ти бо ти батьки мозги у голову не поклали!

КС
Контрабанда СТОП

Минай то ковдуші. Програвуть

Л
лоптодрочери

а зрітєлів опять буде менше чим зобралося поникати на лелеку що гада ймив )))))))))

І
Іван

Минай то лайно з воровиних грошей продажних митників, перевізників і контрабандистів, всі ко в системі і всі ко кланяється еліті!

Читайте також