Матяш Сіладі все ж очолив угорське консульство у Берегові

17
20

Епопея з його призначенням тривала більше півроку, і все ж угорський дипломат працюватиме в Україні.

Про це стало відомо наприкінці минулого тижня під час передачі чергової гуманітарної допомоги Закарпаттю з Угорщини. На цій події був присутній окрім уповноваженого уряду Угорщини Іштвана Грежи, нардепа Ласло Брензовича, голови ОДА Геннадія Москаля та генконсула Угорщини в Ужгороді Йожефа Бугайла, також і Матяш Сіладі (на фото нижче), якого представили як нового Генконсула Угорщини в Берегові, який з дня на день має розпочати офіційну роботу після отримання усіх необхідних паперів з Києва.

На фото крайній справа

Матяш Сіладі змінив на цій посаді іншого досвідченого дипломата Ендре Саліпскі, який повернувся до Будапешта.

Про призначення Матяша Сіладі та його здібності наше видання писало ще у липні минулого року. Саме з тих пір і триває процедура погодження угорського дипломата в Україні, яка ймовірно загальмувала через загострення між двома країнами після ухвалення освітнього закону.

Коментарі

Г
Горобуська

Хамуватим нонеймам і не лише = Постійний представник США при ООН Ніккі Гейлі заявила, що й надалі говоритиме "сувору правду" щодо палестинського керівництва. Так вона відреагувала у вівторок у Раді Безпеки Організації на висловлену раніше палестинським представником рекомендацію "заткнутися" й не критикувати їхнього лідера Махмуда Аббаса, повідомляє власний кореспондент Укрінформу. Отак БУДЕ.

М
Михайло

До Горобуська..Неборе тобі сюди http://uoz-zak.gov.ua/korporations/opl/foto_gallery/ Тебе туй вислухають тай звернення мож писати кілько хочеш

З
звернення

Даю ти клоуне наводку - сайт transkarpatia.net/ зареєстрований у Санкт-Петербурзі. На ньому стабільно уже роками "пасуться" ущербні кацапотролі. Не хочеш одправити звернення на своїх колег?

Г
Горобуська

До речі - Міністр освіти Лілія Гриневич наголосила, що заява міністра закордонних справ Угорщини Петера Сіярто про те, що представників угорської нацменшини не запрошували на переговори щодо змін до Закону "Про освіту", не відповідає дійсності. Про це вона сказала, відповідаючи на запитання журналістів після круглого столу на тему: "Європейський вимір українських реформ" у Києві у Домі децентралізації, повідомляє кореспондент Укрінформу. = Брехун, брехун, брехун!

Г
Горобуська

До редакції = інформую - звернення на http://mip.gov.ua/ru/content/feedback.html відправлене. Не скімліть.

ПД
прекрасноє дальоко

Похоже на то што кацапотролі "Горобуська" і "Майдаун" дежурят на пару. Понабирали для пропаганди лохів.

Р
Редакція

До Горобуська...Їдіть читайте Диба онлайн і не воняйте на цому сайті.В Україні свобода слова ще діє.

ЙО
Йошкар Ола

Йой, як фабрику кацапотролів на копіпасту понесло?!

Г
Горбуська

У Варшаві невідомий вчинив напад на двох українців із застосуванням образ через їхню національність повідомляє портал Онет.пл. це вже не перший подібний випадок у Польщі, в тому числі і щодо українців. Торік у районі Воля поліція затримала групу чоловіків, які побили громадянина Малі, інші зачепили та погрожували індусці в одному з нічних громадських автобусів. У свою чергу, у районі Мокотув чоловік побив і застосував сльозогінний газ проти пари українців. У районі Бєляни вчинено напад на ефіопа біля його будинку, а на студента з Індії напали в автобусі у районі Вавер. Ще один великий скандал пов’язаний із побиттям у трамваї професора Єжи Кохановського, працівника Варшавського університету, тільки за те, що він розмовляв по-німецьки зі своїм колегою. У то же час Парламент Угорщини прийняв 20 лютого резолюцію "про підтримку Польщі у зв'язку з тиском зі сторони Брюсселя" = БО - побратими ксенофоби, расисти, нацисти...Отаке.

К-
Карпато - словин

Тьі "горобуська -- євген " иди уже у коргаз ! Я нич проти Гайтани , Гайтана ,або проти пару тисяч ни маю ,погоди на культуру і самоідентичнісь народу они ни вчинять .Но ! Коли їх є десятки або сотні тисяч ,ото уже проблема .Так што "лічи ",ниборе себе уд неадекватності ,а ни другьіх .

Г
Горобуська

Уряд Угорщини перейшов межу, заблокувавши проведення засідання Комісії Україна-НАТО в штаб-квартирі Альянсу в Брюсселі. Про це сказав посол України в НАТО Вадим Пристайко повідомдяє "Європейська Правда". = "Чесно кажучи, угорський міністр не повинен був коментувати, що роблять українці, хоч і угорського походження. Вони можуть допомагати (я підозрюю, що так це і є), направляти, писати за них заяви... Але ми ж (Україна. - Ред.) не виступаємо на захист української громади проти уряду в якійсь країні? Більш того, не блокуємо нічого на міжнародній арені. Тому все-таки є межа, яку угорські партнери перейшли".

ПУ
придумай уже штось новоє

Горобуська=Євген= ольгінська фабрика кацапотролів!

Г
Горобуська

До редакції = може ще українську співачку Гайтану лінчуєте за пропозиціями виродків "Карпато-словин" і "Майдаун" бо у неї колір шкіри не той?! Показилися, "модератори"?!!!

Г
Горобуська

До редакції = український спортсмен Жан Беленюк, парламентарій Муса Наєм, історик Вахтанг Кіпіані залуговують на отаку злостиву ксенофобію і ненависть, що сповідують особини "Карпато-словин" і "Майдаун"? Ви при собі взагалі?!!!

Г
Горобуська

До редакції = тролі збочення "Карпато-словин" і екстреміст "Майдаун" на заплатні у редакції сповідуючи сепаратизм і ксенофобію, чи як отаке розуміти. Це ПРЯМЕ ЗАПИТАННЯ!

М
Майдаун

Мадяари все правильно роблять нао їм мігранти?Щоб теракти робити на алаху молитися та жінок насилувати?

М
Майдаун

Мені подобаются хохли політикани просравши власну країну вони і далі сують свій ніс до політикі інших більш успішних країн.Горобусько ,запамятай ти ніхто і країна твоя ніщо яка ще і входить у 10 нійбідніших у світі.....Як каже москаль делай виводи

К-
Карпато - словин

Но годен указати тот Жан ,яка тото "християнська етика " , годни в Люксембург запустити так годь 100 000 арабuв тай негрuв у первьій раз .. Но ниє бідьі .

Г
Горобуська

А от і навзаєм екстремістам = За словами глави МЗС Люксембургу Жана Ассельборна, Угорщина "неминуче рухається у бік країни, яка втратила компас людської гідності. Це безглузде спотворення християнської етики, яке керується принципами братерства і допомоги тим, хто цього потребує". Заліпи собі у писок, фанатику!

Г
Горобуська

Політика культурної експансії, що її сповідує Пан Матяш Сіладі - Soft Power у даному конкретному разі не спрацює через екстремістські дії і наміри теперішноього угорського привладного політикуму, що намагається сотворювати рішення Венеційської Комісії, звинувачує Україну у "міжнародній компанії брехні", маючи власні проблеми у освіті і вступивши у пряму конфронтацію із Брюсселем і Люксембургом у хамській манері користаючи епітети божевільний й ідіот...Комусь пір'я повидирають з куцика скаженому - так БУДЕ!

Читайте також