Мати облила 10-річного сина бензином, а співмешканець підпалив - нові деталі резонансного вбивства на Закарпатті

13666 3

У травні 2024 року на Закарпатті 10-річний хлопчик загинув від отриманих опіків – підозрюваного у смертельному травмуванні дитини взяли під варту.

Попередньо йшлося про те, що дитина випадково підпалила себе через необережне поводження з вогнем. Однак у ході розслідування стало відомо, що до вбивства причетний 33-річний співмешканець матері хлопчика. Саме він у ході суперечки, що сталася між дитиною і дорослими, підпалив одяг на хлопчику за допомогою запальнички.

Нині стало відомо, що до вбивства причетна також і мати хлопчика.

Прокурор звернувся з клопотанням до Берегівського районного суду, про продовження застосування запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту відносно підозрюваної жінки.

Жахливий злочин стався 13 травня у с. Серне на Берегівщині. Слідством встановлено, що жінка, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, під час сварки з своїм малолітнім сином, "діючи умисно, з метою заподіяння тілесних ушкоджень, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, їх караність, облила останнього паливно займистою сумішшю". Її співмешканець підпалив одяг дитини.

Хлопчика було доставлено до Обласної лікарні із термічними опіками 80% поверхні тіла. Медики намагалися врятувати хлопчика, однак 15 травня він помер у медзакладі.

За цим фактом співмешканцеві матері малолітнього повідомлено про підозру, його взято під варту.

Утім жінка також підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, що відповідно до ст. 12 КК України, відноситься до категорії тяжких злочинів, за яке передбачено покарання у вигляді позбавленні волі на строк від 7 до 10 років.

Наразі стосовно підозрюваної встановлено запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, із покладенням обов'язку заборони залишати місце постійного проживання. Слідство триває.

Коментарі

О
Олена

Не 10 а 30 років дати сволочі

Д
Дідо

На кічу їх обох паскуд

В
Віктор

Підпалити їх так само.

Читайте також