Мати померлого у мукачівському ізоляторі не довіряє місцевим експертам (ДОКУМЕНТ)

8
3

Як зауважила мукачівка, вона відмовляється від судово-медичної експертизи закарпатської міліції, бо не довіряє її результатам, та вимагає незалежного розслідування.

Про це вона написала в заяві до прокуратури. 

Крім того, зауважимо, на думку матері загиблого, з її сина вибивали зізнання у злочині, який він не вчиняв.

Коментарі

ДІ
до Ірми - Анатолій

Ірма,Ви дуже помиляєтеся. Колишній правоохоронець має право на свою власну думку і тому він її висловив. Відносно матері,то вона теж має право не довіряти міліції. З цього приводу у неї можливо є свої підстави.Не всі матері захищають своїх синів,особливо,якщо вони є негідниками та злочинцями. Можливо,Ірма, Ви працюєте в міліції,або там проходить службу хтось із Ваших близьких. Тому Ви й захищаєте цю правоохоронну структуру. Слідство і без нас розбереться і дасть правильну оцінку цьому невтішному факту.

І
Ірма

Шкода хлопця. Але мати є мати. Еіколи не визнає вину своєї дитини. Мати вбивці так само любитьі захищає його. Правда, колишній правоохоронець?

КП
колишній правоохоронець

Мати померлого в ІТУ Мукачівського МВ УМВС стверджує правильно. Тут сумніву не може бути ніякого. Напевно її сина так міліціянти побили,що від завданих ушкоджень йому довелося попрощатися із життям. Якщо мати хоче дізнатися правду,у такому випадку повиннат бути проведена незалежна судово-медична експертиза і об"єктивно здійснена прокурорська перевірка по даному факту. Прокуратурі слід не прикривати міліцейське свавілля та беззаконня,бо в такому разі безпридєл в органах внутрішніх справ ми ніколи не подолаємо. Нехай винні у смерті молодої людини понесуть покарання відповідно до чинного законодавства України.

Читайте також