"Мати тримала дітей в обіймах": моторошні подробиці загибелі родини у Харкові внаслідок атаки РФ (ФОТО, ВІДЕО)

48
2

Поліція розповіла про загибель цілої родини у Харкові внаслідок атаки російських "шахедів".

Раніше Mukachevo.net писало, що російські війська вдарили "шахедами" по Немишлянському району міста Харків, внаслідок чого загинули семеро людей, серед них троє дітей.

В одному будинку загинула ціла родина — двоє дорослих та троє дітей. Правоохоронці встановили, що старший та молодший хлопчики знаходились біля мами – вони намагалися врятуватися у ванній.

"Температура горіння була такою, що кістки та тіло немовляти перетворилися майже на попіл. Припускаємо, що мати тримала дітей, обіймаючи та притискаючи до грудей", – розповів начальник слідчого управління Харківської області Сергій Болвінов.


"Старшому Льоші було сім років, середньому Михайлу – чотири роки, найменший – Павло, йому було десять місяців. Під час тривог батьки з дітьми ховалися у підвалі. Але цього разу на подвір'я увірвалося полум'я. Коли родина побігла ховатися, біля будинку вже горіли дві машини та паливо. Всі семеро опинилися у вогняній пастці", – додав Сергій Болвінов.

Середній Михайло – "завжди бігав за татом". Поліція припускає, що чоловік, ймовірно, знепритомнів першим, а син – забився у куток. Його тіло виявили на кухні.

Правоохоронці заявили, що встановити тіло немовляти на місці пожежі неможливо. Всі члени родини дуже обгоріли, тож для остаточних висновків знадобиться ДНК-експертиза, каже Болвінов.

"Сім?я опинилася заручником вогню всередині свого ж будинку. Тіло чоловіка в коридорі будинку, мама з дітьми намагалася врятуватися в ванній", – додав Сергій Болвінов.

За інформацією слідчих, внаслідок обстрілу РФ стався витік палива, який змішався зі снігом і розтікся вулицею. Пожежа зайнялася в 15-ти приватних будинках.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

*
*****

Найважливіша смерть, яку можна уявити..Вічна пам'ять невинним жертвам путінськоно нацизму..

М
Мукачево

Обо ся закляв,п...с ботоксний!!!

Читайте також