Мати закарпатки, яка загинула під колесами іноземця каже, що адвокат її обманув

16
11

У соціальній мережі Фейсбук з'явилось повідомлення від Славки Войтовської, яка представилась сестрою жінки, донька якої потрапила під колеса іноземця.

Ця аварія сталась 17 вересня, тоді на ділянці траси Київ – Чоп у межах села Нижнє Солотвино водій з пасажиркою збили 15-річну дівчину, яка від отриманих травм померла на місці. Чоловік намагався втекти з країни, але його затримали і взяли під варту.

А днями суд випустив його під домашній арешт, що викликало обурення у громадськості.

І от вчора, у Фейсбук закарпатка розповіла, що адвокат потерпілої ввів її сестру в оману та дав на підпис згоду з відмовою від всіх претензій.

— Сестра не відмовлялась від всіх претензій, мова йшла лиш про матеріальне відшкодування. І аж ніяк не про претензії в цілому, що хитро, скориставшись станом сестри, прописали в заяві, - написала Войтовська і прикріпила фото заяви сестри.

Як зазначили Mukachevo.net у Прокуратурі поки що відповідна заява до них не надходила, у Головному управлінні національної поліції Закарпаття кажуть, що перевіряють інформацію про подану заяву.

Коментарі

О
оно

Люди добрі конец світа вже скоро вже нікому не потрібні адвокати і гроші ми даже не замітимо як воно вже тут

Л
Лiнч

Лiнчуйте нарештi когось щоб почали боятись чи у вечернiй час пробiгаючи з тилу хто довбанiть адвоката чи суддю дубинкою. Пiсля цього вони двiчi задумаються що продаватись чи нi !!!!!

В
вата

ну, хорошо, а деньги мама таки взяла или не взяла?

МТ
Мене тоже

Адвокати брешуть постоянно

О
О

Читач 1 в Харькове типа стукнул ее туарет,у Нас же импортные летчики летают,и типа не считают наших деток за людей,ну как бы считают типа Украина страна третьего мира,деревья порезать,асфальт,шашлык на заповедниках,в аптеках мел в цветных таблетках и т.д. и так Мы движемся к чему-то нехорошему,распятые мальчики и пенобетон с епилепс бабками на блок постах,скоро будут отдыхать,у Нас скоро выборы

Ч1
Читач 1

І в Зайцевої, що в Харькові 7-х вбила, теж виявилась невиліковна хвороба і така сама довідка. Епідемія?

С
Споглядач

Судячи з стилістики заяви, її зміст записано під диктування іншого адвоката. Потім і на нього заяву за введення в оману?

Г
Государствo

Добрый день, Бррр, да, именно так.

Б
Бррр

То есть, если родственники отказались от притензий, государству насрать на факт убийства?

М
Мукачівець

Адвоката на мясо! Оби в аду горів!

Ч
Читач

Козлиии!!! Люди не будьте байдужими давайте не залишим це просто так! Не можна дозволити такій скотині бути на волі!

Читайте також