Майдан амністовано: активістів звільнили від переслідувань

12
3

Таке рішення Верховна рада ухвалила 372 голосами без обговорення відразу після повернення дії Конституції 2004 року.

У законі йдеться про те, що від відповідальності звільняються не лише ті, хто уже був затриманий, а й ті, проти кого такі справи можуть бути відкриті.

Закон також звільняє від адмінвідповідальності усіх осіб, яким виписані штрафи та забрані права, у тому числі, автомайданівців.

За рішення проголосували усі без виключення народні депутати від Закарпаття.

Мукачево.net

Коментарі

H
Human

После официального подписания соглашения о перемирии между лидерами трех оппозиционных партий и президентом, на «евромайдане» началась массовая драка. Представители ряда ультрарадикальных организаций, в частности УНА-УНСО, «Правый сектор», «воины Нарнии» и «Викинги» пытаются прорваться с майдана к Верховной Раде. Они считают, что произошло предательство революции, поскольку необходимо немедленно арестовать министра внутренних дел, Генерального прокурора и отправить в отставку президента. Их пытаются сдерживать представители «Свободы» и самообороны майдана. Оцепление «Беркута» вокруг Рады снято. Спецназ погрузился в автобусы и уехал. Постоянный представитель президента в Раде Юрий Мирошниченко заявил, что выполняется решение ВР о выводе силовиков с улиц города. Отдельные группы агрессивно настроенных молодых людей с битами и в касках концентрируются в Мариинском парке.

H
Human

Яценюк - маріонетка, що йому диктують, то він і говорить. Ще ні один український політик за свої слова не відповідав. А вірте далі, хавайте гівно і помирайте за цих сволот... нічому вас життя не вчить...

ПД
пенсіонер до правого сектору

А ХТО ВІДПОВІСТЬ ЗА СМЕРТЬ ЛЮДЕЙ? ЛЮДИ, НОРМАЛЬНА В НАС ДЕРЖАВА, МОЖНА КРАСТИ, ВБИВАТИ, А ПОТІМ ПІТИ, А ТО І НЕ ПІТИ У ВІДСТАВКУ.ПАМЯТАЄТЕ, ЩО КАЗАВ ЯЦЕНЮК: "Я КРАЩЕ КУЛЮ ПОЛУЧУ В ЛОБ, ЧИМ ПІДУ НА ЯКУСЬ ЗГОДУ З ВЛАДОЮ"

Читайте також