Майдан оголосив ультиматум Погорєлову: до 16:00 суботи у відставку

9
13

Його озвучив комендант Закарпатської ОДА та депутат міської ради Віктор Щадей.

- Якщо до Погорєлова ще не дійшло, озвучую: негайно відставка. Його вихід з ПР вже нікому не потрібний. Те, що він втік на лікарняний, його теж не врятує - жалість він ні в кого цим не викликав. Єдине, що він може зробити в цій ситуації - це написати заяву про відставку. До суботи, 16.00 має повідомити про це - і на позачерговій сесії ми зберемось, щоб задовільнити відставку мера. Хай тверезо оцінить ситуацію і подумає про завтрашній день. У нас є вдосталь матеріалів, щоб притягнути його до відповідальності за все, що він зробив за ці 3 роки. Хай памятаю про це. Ніхто не забутий, ніщо не забуте, - зауважив Віктор Щадей.

Коментарі

К
Крістіна

І шо, будуть знову вибори, чи Щадей сам оголосить себе мером? Погорелова він закидав яйцями у 2004. тепер добрався до влади і всім ставить ультиматуми, а що він зробив хорошого для міста за стільки часу?

К
Катя

Пане Щадей ! Ви грозитеся , що маєте матеріал , компрометуючий , ТО ЧОМУ НЕ ПРИЙМАЄТЕ МІРИ ! ! ! ВИ ВСІ ДЕРИБАНИТЕ , НА ЩО СХОЖе КОЛИСЬ ЧУДОВЕ МІСТО ! СУЦІЛЬНИЙ БАЗАР І ЗАГАРБАННЯ ДІЛЯНОК ПІД БУДІВНИЦТВО БУДИНКІВ . БО МОЖНА , ЩВИДКО ВІДСТУЧАТИ ГРОШІ ! ВИ НЕ КРАЩІ ЗА ІНШИХ ! АЛЕ , ЯКЩО ЗАЛИШИЛОСЯ , ЩОСЬ ЛЮДСЬКЕ ТО ДІЙТЕ !

ЗС
За справедливість

Я в шоці!!!! Це звичайно рівень!!! Показали свою цивілізованість!!! В Європу ми хочемо!!!! А Самі чекаємо слушної миті щоб під шумок все розікрасти. Я за справедливість і звичайно не підтримую те до чого теперішня влада довела нашу країну, але де ви всі були коли були вибори??? Самі спочатку обрали керівництво, а тепер плюєтесь на них? Люди задумайтесь.... Що ви робите?! Вашими руками хтось пробиває собі крісло.

Г
гуцул

ПОГОРІЛОГО ЗАВТРА ЗА ЯЙЦЯ ІЗ РЕАНІМАЦІЇ ВИТЯНУТ , А ВАС ПІДАРІВ ПО АПІ ВИЧИСЛЯТ І ДАДУТ ПИЗДИ....

2
234

щадей мисяць и тебе порвуть пидараса и твого дружбана педофила дибу мае бути елементарний страх а ти сука краив не бачиш привезли тоби гандонив полякив без них ти и срати не пидеш з ними буде окрема розмова палити псячу кров ЗАКАРПАТТЯ тебе сука ще згноить мера ти не вибирав и не тоби знимати е громада а ти ПИШОВ В ЖОПУ ТИ ЛЮБИШ ТУДИ

В
Вовк

Погорелов підар-с. Маріонетка то балога то ледида то волошин бдосидить свій кінець життя там де заслужив!!!!

1
123

Щадей продажна шкура, його треба закопати як собаку!!!

ТМ
тоже Макс

http://anons.uz.ua/news/politics/11-ldera-zakarpatskogo-una-unso-vktora-schadeya-pobili-svoyi.html

ТМ
тоже Макс

А якщо не напише тоді шо? Щадей застрелить його? Не виключено, його фото з бойовим Макарова бачили всі.

М
Макс

А хто такий Майдан аби вирішувати кому бути мером: Єбать, може заодно мера Мукачева нам нового виберуть?

Ч
читатель

А разве не жители города выбирали Погорелова? Кто решил, что он должен уйти в отставку? Разве у ужгородцев спрашивали?

Л
лоци

погорелов еще может отдать людски деньги и застрелится

В
Вася

Щадей спит и видит себя при власти, шкура продажная

Читайте також