Майкл Щур потролив ужгородську владу за прибирання снігу (ВІДЕО)

11
5

Найбільше дісталось заступнику мера Іштвану Цапу, якого відомий критик і гуморист порівняв з Азаровим.

Мова йде про коментар Іштвана Цапа для місцевого телебачення, в якому він наголосив, що сніг мають прибирати мешканці міста, а не комунальники.

Схожі тези свого часу озвучував легендарний "кровосіся" Микола Азаров.

«Здається, пан Азаров переселився у тіло Іштвана Цапа», - прокоментував Майкл Щур.

Дивимось як це було:

Коментарі

VU
VIP User

зломила кінцівку? ко се пише? туй читати І сміятися...........?

Ч
читач

Це в Ужгороді, а в Мукачеві відібрали будівлю жіночої консультації, зі стоматполіклініки зробили стоматвідділення. На поверсі ліквідованого відділення дитячої стоматології розмістилася " велика реформаторка" Мандзич Любов, краще б вона розмістилася на першому поверсі ЦРЛ, можливо це б посприяло усуненню каналізаційного смороду, який роками є у лікарні. Вся вовтузня затіяна навколо стоматполіклініки , наводить на думку, що комусь таки хочеться прибрати до рук цю будівлю. Але в рот, навіть дуже жадібний, треба класти стільки, скільки влізе, бо інакше можна подавитися.

Р
Руснак

До фальоватого Штефана Крука! Де Твоя правова держава? Колись скакав на майдані,то ревавісь у камеру ош мичишся за світлоє будущоє! Не ганьба ти іщи рот уткрывати!

СМ
сором мукачеву

статистика-скільки медиків було покалічено через травми ізза непрочищеного снігу. вчора впала роздробила коліно на території црл лікар кардіолог Нефьодова В.Й, нині лікар Карпінський впав і зломав ребра, лікар Питьовка зломила кінцівку, далі пишіть...

СК
Степан Крук

Посміхнуло! Клас!

Читайте також