Майкл Щур розповів, чому начальник Свалявської поліції ховався від активістів у шафі (ВІДЕО)

8
5

Відео активістів на якому начальник Свалявської поліції ховається у шафі вже давно гуляє мережею, та викликає, якщо не сміх то подив точно.

Гуморист Майкл Щур теж не обійшов стороною цей випадок. Що там таке та чому начальник поліції сидить у шафі, Щур запропонував свої версії, дивіться нижче: 

Коментарі

L
Loci

Та анде йду варошом, а через путь йде сліпий чоловік, реально не зрячий. Ледве дорогу переходить. Шкода його стало, бо не міг обойти ті сугроби снігу, які до ще з 31-го не чистили+ намерзнутий лед. Спитавши чоловіка, нашо він йде у наку погоду, по не почищеному місту, він відповів: "Шо йде до конченого мера звідати чому путі не чищені і доки се вьо буде продовжатися??", хотя у мера Тойота лендкрузер, а там кліренс високий і пох. на ями, лед, і всьо подобноє. Шкода шо у Сваляві такоє мером "робить"((( Город деградує, а мав би процвітати!!! Всі вже майже рахують дні коли козлопас піде.

І
іван

так само прячеся осел коли його 3відаш 3а путі і 3а мусор він утікать як штось би украв а вкрав пів Сваляви

L
Loci

Там чорний вхід у їдальню скорше вього))) Бо хто трохи попрацює у міліції та шия стає ширшою, зявляється 18 підборіддя і живіт росте))))

В
Василь

[знизує плечима] Звичайна поведінка рогатих окупантів: один ховається в шафі,інші (т.н.актівісти) - раніше лізавшiе жопу цього самого селюка в одязі офіціра - осміліли і пруть на рожон,раптом ставший охрененно іскрометним шрайбікус-рагуль теж робить сміливі висновки бо "стало можна"... Питань залишилося стільки: чому все це селючьё не на заробітках в Москві або Лондоні? Чому не обробляють землю в рідних селах? Нахера вони приперлися до нас в міста, - красти і "вирішувати вАпроси"? Як це бандитське рагульё дістало городян... Як не злодій, - так гукан!..

У
уувася

там вхід в нарнію

Читайте також