Майже 2700 закарпатських бійців АТО подали заявку на отримання земельної ділянки

12
4

Про це вчора заявив заступник начальника головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області Володимир Токар на нараді щодо забезпечення земельними ділянками учасників АТО.

Відтак під час заходу розглянули питання щодо стану забезпечення учасників АТО земельними ділянками відповідно до законодавства, підготовки і затвердження перспективних планів формування територій громад областей.

Як доповів заступник начальника головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області Володимир Токар, на сьогодні до органів влади та місцевого самоврядування подано 2681 заяву на отримання земельних ділянок бійцями АТО та членами їх сімей.

На 1231 земельну вже надано дозвіл на розробку документації із землеустрою, з яких затверджено 280 проектів землеустрою, інформує прес-служба Закарпатської ОДА.

Із 1231 дозволів фахівці головного управління надали дозволів на розробку проектів землеустрою по 988 земельних ділянках. Зокрема: прийнято наказів для індивідуального садівництва – 786, для ведення особистого селянського господарства –  202, з яких 233 проектів уже затверджено.

На даний час  місцевими радами області зазначеній категорії громадян надано 243 дозволів на загальну площу 18,93 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, 47 ділянок вже отримано.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

ЛП
ло Простак

а ти чого не йшов на фронт? і тобі б дали ділянку. чи боявся що отримаєш ділянку 1на2. не простак ти, а боягуз і завистник

4
444

під коропцем стільки землі зразу не буде

П
Простак

І звідки нараз зьявилося стільки бажаючих ПРАЦЮВАТИ на землі ? Підозрюю - просто "на шару" отримати ділянку і потім продати. Потрібно закріпити в документах - НЕ мати права продавати на протязі 20 років. Якщо не використовує на протязі 2 років - ЗАБРАТИ.

Читайте також