Майже 3 км: У Мукачеві з’явилася нова велосипедна доріжка (ФОТО)

10
9

Тепер їздити на велосипеді стало безпечніше.

Завершено роботи з реконструкції велосипедної доріжки на дамбі річки Латориця. Її загальна протяжність 2 км. 642 метри. Проект був розділений на два етапи, й завершений цієї осені. Загалом, велосипедна доріжка має початок від Паланківського моста до мосту пол вул.Космонавта Беляєва.

Велодоріжку заасфальтували, встановили опори з вбудованими світлодіодними світильниками, встановили лавочки з урнами, нанесли горизонтальну дорожню розмітку з відповідними дорожніми знаками. Загальна вартість робіт становить більше мільйона гривень.


Коментарі

:
:-)

Угу, дорожка така шо 2 велосипедиста якщо будуть їхати назустріч по тій малій половинці шо для них виділена та заціпляться рульом полюбому ) тож про безпеку ніякої мови нема, виїжджати ітак будуть туда де мають тільки пішоходи ходити. А пішоходи будуть виходити на другу половину. Могли просто не розділяти, але як вже є.

МП
Міхал,козу піхал

8======Э угощайся19:10))

М
Михаил

До Центровського .Не є жадної закарпатської мови ,а є балачка для тупих дриштократов.

Ц
Центровський

до Водило, во первих, у мене ние укр.алфавiта (бо гаджет iз заграницi, з руськов прошивков), во вторих - у державнiй може i вiдсутне, но я пишу по закарпатськи, а там оно йе

В
Водило

ФункціонуЄ. А слово ..центровсьький у державній мові відсутнє

Ц
Центровський

Уже рiк як дорожка функцiонуе а у сих дбiлiв она "нова"

В
Велосипедист

Деякі кловани на педальному приводі не знають знаків і вважають, що під час дії знаку 4.14"Доріжка для ПІШОХОДІВ і велосипедистів"(намальовано пішоходи і велосипед) у них перевага над пішоходом. Перевага лише при дії знаку 4.12 "Доріжка для велосипедів"(намальований лише велосипед). Тому рогаті на роверах часто бувають послані мною, як пішоходом, коли починають ричати і бичити, Вася.

Ю
Юлій

Там до річки 30-40 метрів. Для чого там огорожа? Лише заважати буде.

Я
я

доріжка прекрасна, але від нового парку до пожарки треба встановити на бетон якусь огорожу поки не сталася біда( бо легко злетіти у Латорицю)

Читайте також