Майже 300 закарпатців підлягають осінньому призову на строкову службу

13
16

Осінній призов традиційно проходитиме у жовтні-листопаді.

Згідно розпорядження Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2016 р. № 684-р, визначено кількість громадян України, які підлягають призову на строкову військову службу у жовтні — листопаді 2016 року. 

Отже, 278 закарпатців підуть служити до армії, з них:

— 198 у лавах Збройних Сил;

— 60 у рядах Національної Гвардії;

— 20 у лавах Держспецтрансслужби. 

Читайте також: Порошенко обіцяє замість мобілізації підвищити зарплати контрактникам

Коментарі

З
Закарпатец

Микола, а ти в армії служив? - Ні, Бачi, не служив. Мене не взяли... - А чому тебе не взяли? - Знайти не змогли...

З
Закарпатец

Злісних ухильників від армії у разі війни теж покличуть. З їх досвідом вони будуть партизанами і підпільниками.

З
Закарпатец

У військкоматі: - Ви хочете служити? - Так, але тільки генералом! - Ви що, ідіот? - А це обов'язкова умова?

З
Закарпатец

Комісія у військкоматі, у окуліста. Перший призовник. Лікар: - Верхню сходинку бачите? - Бачу! - А нижче? - Бачу! - Ще нижче? - Ні! - Снайпери! Наступний!! Верхню сходинку бачите? - Бачу! - А нижче? - Не бачу! - У сапери! Наступний! Верхню сходинку бачите? - Ні, доктор, не бачу! - Хитрий, у розвідку підеш!В АТО

З
Закарпатец

Стукають у ворота Раю українські солдати, в віконце виглядає апостол Петро. Петро: - хто такі? Хохли: - ми загиблі солдати, впусти нас. Петро: - Нічого не знаю, тупайте куди хочете. Порошенко тільки по телевізору виступав, сказав втрат немає.

З
Закарпатец

Сидят два украинца на лавочке, пьют пиво. Один другому говорит: - Слушай, а ведь у нас такая ситуация в стране, что поднеси спичку и всё взорвется! Второй смотрит на первого и изрекает: - Спичка в ж@пе не горит...

Ф
Фатів

До 05.10.2016 13:54 Клоунам місто у циркі кідь незнаєш . Вийди в город і позвідай людей клоуне.

ДФ
До фатова

А Закарпаття це не Україна?

Z
Zoltan

21 40: Правда давно служил, но не помню ни одного парня, который в армии стал бы антиалкоголиком или там бросил бы курить. А вот наоборот, да!

:
:))

Нехай "патріоти",що тут постійно вихвалюють Украйну,йдуть служити. Закарпатцям якого болта йти здихати за "Рошен" з "Приватом"?

Ф
Фатів

До 04.10.2016 21:40 Дурень ти сам . Видко шо ти у арміі не бовись. Коли служив мій отиць тоді бола армія як армія . Коли я служив при розвалі союза тоді і армія розвалювалася і начинався бардак . А тепер де армія ? Клоунада а не армія , гола і боса . Девіз уже нє ? Ідіть у армію здихайте за пороха . Та кідь такий розумний та у перед . А мої діти немають до того нич . І ми Закарпатці які вобще нимають нич до окраїни .

ПТ
пароль тотже

незабудьте написати килько вернеся хотя война проплачена лиш до 17 р

1
123

соса..........и вам а не строкову службу

М
Мукачівець

О прикольно порохоботи улізли ))) перше модери почистили і нараз верлися на фатева ))) порохоботи хочете служити та вперед вас нико не держить . Хоть на пару дурнів меньше буде ))))

ДФ
до фатьова

а отиць твій дурний бов шо у армію у свій час пушов?кожен чоловік має отслужити, а то побзераш та якісь рахіти ходять, наркомани та алкоголіки у 18 років. Може там вас научать жити.

Ф
Фатів

А шо є такі дурні які підуть ? ))))

Читайте також