Майже 38 мільйонів гривень вкладуть у відновлення Ужгородського аеропорту

7
8

Про це йдеться у рішенні Закарпатської облради, що було прийняте сьогодні, 6 березня.

На сьогодні комунальне підприємство «Міжнародний аеропорт «Ужгород» неспроможне самостійно себе утримувати та розвивати інфраструктуру.

Фінансова підтримка у розмірі 37 млн 808 тисяч гривень здійснюватиметься до 2016 року та дасть можливість уникнути припинення діяльності єдиного в області авіапідприємства, йдеться у документі.

Крім цього, депутати вирішили створити робочу групу, що займеться вивченням всіх проблем функціонування аеропорту.

Мукачево.net

Коментарі

В
Вася

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк днями обзавівся другим паспортом, отримавши громадянство Канади. Про це повідомляється з посиланням на джерело у Верховній раді. Як зазначило видання, отримання громадянства Канади Яценюком - це гарантія від західних партнерів життя самого прем'єр-міністра і його сім'ї, у разі, якщо щось піде не так", а ситуація на Україні перейде в радикальне русло.

.
.

Львівський аеропрт який обслуговує всі західні області,тбт наших дорогих заробітчан, збитковий і напівпустий. Та хоч побудуйте новий аеропорт, все одно він діяти не буде, 2 рейси на тижден не набереться. Якщо нема на що про*рати гроші, тоді можна звичайно...чому б і ні

З
Закарпатец

Ромiв на ярмарок з Ужгорода до Мукачева

З
Закарпатец

А хто буде літати і куди?

Я
я

тоді не треба навіть витрачати і ці 38 мілліонів бо лише розікрадуть а нехай в дороги кинуть.

ДЯ
до я

это же шо за украинцы летать будут??????тут бля...за комуналку расплатится , да пожрать. Забыл...цуря купить в секонде.

ПТ
Против Тупизма

А толку?Если цена на билет просто жесть.Кто летать будет?Из-за 2-3 самолетов в день,и то почти пустые,конечно они в минусе буду.такие деньги влаживать...Лучше бы дороги на закарпатье сделали.Думайте за простых смертных,которые ходовую меняют раз в пол года.А то думаете за пару человек,которые иногда кое куда летят.

Я
я

так коли ще говорили що в 2015 році аеропорт буде працювати-чого б не зробити цей аеропорт діючий який біля двох кордонів чехи і мадяри.Можна і заробити і добро людям заробити.А то закрпатці із зароботків на Львів їдуть і кіть буде безвізовий режим як би було добре.А у нас у верхах одна мета де би украсти а не чим би допомоти людям.

Читайте також