Майже 400 покинутих автівок: поліція виявила у Кошице нелегальне автозвалище (ФОТО)

74
2

У Кошице, в районі "Над Язером", словацька екополіція провела огляд місця зберігання шкідливих для довкілля відходів - мова йде про про нелегальне звалище старих автомобілів.

Роман Гаєк, речник президії поліції, повідомив, що під час перевірки поліція виявила та задокументувала 397 одиниць незаконно зберіганих зношених транспортних засобів, тобто уламків автомобілів.

Речник додав, що у справі триває розслідування, за виявленими фактами до кримінального провадження також залучено відповідних експертів. Він також пояснив, що уламки автомобіля вважаються небезпечними відходами з точки зору міжнародного та національного законодавства.

«Деякі частини таких транспортних засобів продаються, але деякі представляють серйозну екологічну проблему з точки зору їх безпечної утилізації. Наприклад, старі автомобільні акумулятори, моторні масла, робочі рідини, пластик, текстиль тощо», – пояснив Гаєк.

Правоохоронці попередили громадян, щоб вони були уважні до такого роду діяльності, оскільки незаконний демонтаж транспортних засобів після закінчення терміну служби може спричинити серйозне забруднення навколишнього середовища, і не зволікаючи звертатися до поліції.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

G
G

У нас таких мусорок у каждому селі по пару штук з гордою назвою авторозборка запчастини до іномарок

П
пітьо

то зняцьово))))

Читайте також