Медведчук з родиною пересувається Закарпаттям на гвинтокрилі

7
8

Одіозний політик вперше після захоплення дачі активістами наприкінці березня цього року приїхав сюди разом з дружиною та донькою.

Як стало відомо Мукачево.Net з власних джерел, Віктор Медведчук з родиною прибули на Закарпаття літаком у понеділок, 8 вересня. В аеропорту кума Путіна та головного агента Кремля в Україні зустрічали його місцеві поплічники. Примітно, що не покидаючи територію аеропорту сім'я Віктора Медведчука відразу ж пересіла у свій гвинтокрил та попрямувала до дачі у Воловецькому районі, де за інформацією Мукачево.net перебуває досі. Наче б то на відпочинку, але разом з тим, інформують джерела, Віктор Медведчук провів уже кілька зустрічей з місцевими есдеками.

Слід наголосити, що Віктор Медведчук є головним ідеологом терористичних організацій ЛНР та ДНР, і в медіа транслює свою позицію через говорячу голову Нестора Шуфрича, якому постійно дістається в ефіра ШустерLIVE. Якщо раніше Шуфрича либонь не проклинали закарпатці, то на останньому ефірі це зробила жителька Донецька, яку катували, прив'язавши до стовпа.

Мукачево.Net

Коментарі

УЖ
усе Жденієво робить на цього скота

Жденієво не ганьба вам криваві гроші отримувати від цього кума-нелюда путінського? Де ваш гордість, де ваша совість, про патріотизм нема що говорити. Щотижня літаком переправляють цій "золотій родині" свіже молочко, сир та сільгоспродукти екологічно чисті із його обістя. Звичайно можна зрозуміти його слуг та лакеїв, яким головне гроші, які платить цей покидьок жителям Збинів у Жденієві. Але ця сім"я Медведчука із своєю красунею-мумією Оксаною Марченко винні і причетні у смерті тисяч наших співгромадян, синів, чоловіків-годувальників, які віддали своє життя за вільну Україну. Ці паскуди мають бути видворені із пограбованої, приниженої та спаленої України!

Ц
Ц

Навєрно хоче роздати кошти для створення терористичної організації на Закарпатті!!! ПНХ

Н
наталія

шавка путінська

1
111

Суду не лем над ним а й над його слугами, довели державу, гниди, кров на майдані і в донбасі на руках цих урюків.

С
Саша

Нужно запретить ему вьезд и посадить под домашний арест. Вместе кстати с Шуфриком и Ленкой Бондаренко

ЯГ
я го видів

пролітав, над сотинами,(я брав кромплі)вертоліт військовий,із установков для пуску ракет, но без ракет.

А
Артур

Медведчук ПНХ!!!!!!!!

М
Мавка

Боїться народного суду тварюка!

Читайте також