Медиків Іршавщини привітали з професійним святом (ФОТО)

9
4

Глядацька зала Іршавського районного будинку культури була заповнена. І публіка, і артисти – медики. Люди, котрі днями і ночами несуть відповідальність за чиєсь здоров’я, стоять на варті народження нового життя.

Тільки один раз протягом року на свою адресу чують вітання та щирі слова подяки. Хтось дякує за те, що знову ходить та рухається, а хтось дякує за друге дихання та врятоване життя.

Привітав усіх лікарів міський голова. Грамотами міськради відзначив лікаря-стоматолога Зозуляк Дарину, лікаря загальної практики – сімейної медицини Ігус Віру, сестру-господарку поліклінічного відділення Ганчич Світлану. Степан Бобик висловив вдячність медикам - депутатам міської ради – Ярославу Ковалю, Ользі Водославській, Валерію Поповичу за професіоналізм у роботі та активну діяльність у громадському житті міста.

У сьогоднішнє свято лікарів і медперсонал Іршавської районної лікарні, районної та стоматполіклініки вітали голова РДА Віктор Симканинець, заступник голови райради Петро Добромільський, заступник начальника департаменту медицини Закарпатської ОДА Єлизавета Біров, начальник відділу охорони здоров’я РДА Сергій Караслай.

Також людей у білих халатах вітали наймолодші вихованці хореографічної студії Іршавського РБДТ (керівник Юрій Буряс), вихованки Великораковецької дитячої школи мистецтв під керівництвом Євгенії Мельник, ансамбль «Конвалія» та народний хор лікарів під керівництвом заслуженого працівника культури України Надії Мельник-Гудь.

Після виснажливого і трошки тривалого нагородження медпрацівників настрій усім присутнім підняли пісні у виконанні хору. Прекрасна композиція «Перелаз» та гімн Іршави, який стоячи підспівував увесь зал, стали фінальним і приємним акордом свята наших медиків, пише сайт Іршавської міської ради.

Коментарі

Ч
Читач

Хочу вклонитися і передати вітання лікаю-нервопатологу Наталії Балаж.

З
Закарпатец

я не закарпатец, я ватный хуйлобот и кацапо-парашное педрило, а путин-потерянное хуйло, умалишенный оккупант, ботоксный шизофреник и извращенец-педофил, мацква моя столица - там ишак поёт как птица!

І
Інвалідка

Жиди всія України вирішили скоротити, ой пардон, "оптимізувати" райлікарні і залишити їх тільки там де населення більше 150 тисяч. Такі розрахунки вже включаються в так званну б"юджетну формулу на 2016 рік. Так що з св"ятом вас медики!

З
Закарпатец

З днем медичного працівника дорогі колеги! Міцного Вам здоров'я, бадьорості духу, гідної зарплати, поваги колег, обожнювання пацієнтів, виконання задуманого, мирного неба..Скоріше допомогти населенню позбутися від мереж когнітивного дисонансу, з метою швидкого вигнання покидьків-бандерівців і хапуг-олігархів з рідної землі, бути господарями в своїй країні і великої дружби між народами України і Росії

Читайте також