Медиків Закарпаття привітали з професійним святом

3
0

20 червня своє професійне свято відзначають представники однієї з найблагородніших професій, люди, які покликані рятувати життя і зміцнювати здоров'я, - українські медики. Закарпатська обласна організація Єдиного Центру вітає усіх працівників медичної галузі краю і висловлює їм щиру вдячність за чуйність, турботу, відданість справі, високий професіоналізм!

Партійці щороку традиційно вітають закарпатських медиків, вшановуючи їх нелегку повсякденну працю. Не стало виключення і нинішнє професійне свято спадкоємців Гіппократа. За сприяння голови обласної організації Єдиного Центру Івана Балоги усі медичні колективи Закарпаття матимуть змогу зустріти День медичного працівника з келихом шампанського і цукерками.

Активісти партії завітають до лікарень, сільських амбулаторій, фельдшерсько-акушерських пунктів, щоб привітати лікарів, медсестер, фельдшерів, санітарок й вручити їм святкові презенти. Окрім того, єдиноцентристи візьмуть участь в багатьох урочистих заходах з нагоди Дня медичного працівника в містах і райцентрах області аби від імені партійців висловити щирі слова подяки людям у білих халатах.

Вчора урочисті заходи відбулися в Мукачівській районній раді. Медиків Мукачівщини привітав Іван Балога.

- Щоденно ви рятуєте найцінніше – людське життя, - зазначив Балога, - повертаєте повноцінне здоров’я сотням наших земляків. Низький уклін вам за це, наша шана й повага.

Відтак Іван Балога вручив кращим медикам району цінні подарунки – мобільні телефони, електрочайники та кавоварки.

А сьогодні голова обласної організації вітав медиків Мукачева. Він зазначив, що Мукачівська ЦРЛ – один з найпотужніших лікувальних закладів краю та побажав усім медичним працівникам міцного здоров’я, професійних успіхів, родинного затишку й Божої благодаті. Мукачівські медики також отримали цінні подарунки від очільника закарпатських єдиноцентристів.

Іван Балога наголосив, що попри будь-яку політичну і соціально-економічну ситуацію в державі, організація завжди підтримуватиме медиків краю, докладатиме зусиль для покращення умов їх роботи, розвитку сфери охорони здоров’я області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також