Медики Мукачева отримали від 100% до 300% надбавки до заробітних плат

7
7

Про це сьогодні, 1 травня повідомили у Мукачівській міській раді.

"Від 9 тис. і до 16 тис. гривень премії за квітень отримали медики інфекційного відділення та кабінету інфекційних захворювань Мукачівської ЦРЛ, лікарі та медичні сестри за роботу з інфекційними хворими до заробітної плати одержали надбавки у розмірі 3 посадових окладів, премії у розмірі 2 посадових окладів, від 6 тис. і до 12 тис. гривень отримали працівники приймального та провізорного відділення, у розмірі 1 посадового окладу діагностичні служби - від 3 тис. до 6 тис. гривень", - йдеться у повідомленні.

У міськради додають, щодо медичної субвенції, грошей з державного бюджету для виплати премій медичним працівникам поки не отримали.

Зазначимо, станом на 20 квітня на COVID-19 в Україні хворіло 1074 медика.

Також, радимо подивитись: Фото дня: Закарпатські медики, які борються з COVID-19

Коментарі

М
Майкл

На швидкій допомозі не дістали нічого...

Д
Доктор

До де справедливість Мукачівська швидка керується дурнем як і Біровка , по друге, швидка є структурним підрозділом департаменту охорони здоров’я ода, виходить вони премії , зарплати і засоби захисту отримують з області як і по всій державі. Питається, для чого біля двісті чоловік в цій швидкій? Правильно, мертві душі, з який отримує Біровка нараховані гроші собі Одні крадуть, а інші мають допомагати цій марзі?

ДС
Де справедливість?

Чому медики та працівники екстренної медичної допомоги м. Мукачева та району не отримали і не отримають не то що 3 посадові оклада, а і 3 гривні надбавки за першочерговий ризик зараженням вірусу covid 19!!??? Кожного хворого у лікарню привозила швидка у першу чергу, без!!! Належного захисту (1 одноразова маска для санітарок і 3 для лікарів на добу!), на початку без костюмів ( а водіям і до тепер без! Костюмів їздять, бо ім не передбачено!(абсурд)), без належних засобів дезинфекції та обеззараження навіть до тепер! Беззаперечним підтвердженням є більше 16 хворих працівників офіційно! А в реальності більше 50-60% хворих працівників та лікарів, бо керівництво швидкої приховує всіма способами реальну цифру хворих задля збереження своїх ганебних та цинічних інтересів! Займіться і поцікавтеся реальним станом справ, дорогі чиновники та активісти, а не вірте брехливим постам у фейсбуці!

А
Аня

Лікарі та їх сім'ї дуже зараз ризикують

М
Медвєдєв

Дєнєг нет, но ви-ся тримте!!! Чергова зміна обслуговує ті-же відділення і приймальне, і провізорне, і інфекційне... І тут питання до Зе-брехача, який під шумок ковіт - похоронить медицину!!! Хава нагіла, тоість слава Украіні!!!

В
Вікторія

Жаль, що ніхто не цінить роботу тих медиків, що працюють у других відділеннях. У них також є ризик, просто вони не заслужили на премії ??

Л
Лікар

Вам респект

Читайте також