Мега-розкішне весілля на 35 тисяч євро влаштувала ромська пара у словацькиx Міхаловце (ФОТО, ВІДЕО)

160
23

Весілля ромської пари 19-річної Єви і 20-річного Лукаш, що відбулося у місті Міхаловце, на даний момент - хіт у словацькому інтернет-контенті.

Відео вже через кілька днів після публікації перетнуло позначку у 100 тисяч переглядів.

Все через надмірну розкіш ромського весілля. Відомо, що скуню молода замовила у найдорожчого словацького дизайнера Наташі Азарій. Таку саму як носить супермодель Андреа Вереш.

Розкішний одяг, прикрашений золотом, обійшовся у 3500 євро. Також золота корона,  взуття, аксесуари і ювелірні вироби нареченої "потягнули" ще на 3500 євро. Наречений був дещо скромніший - одягнув білий костюм за 1500 євро. А ще був білий лімузин, 14 музикантів, які приїxали спеціально з Будапешта та Великобританії.

Єва і Лукаш запросили 80 гостей, які святкували чотири дні - з п'ятниці по понеділок. Було підготовлено 400 літрів алкоголю та цілу гору делікатесів, серед яких величезне смажене порося. Молоду гості обліпили банкнотами у 100 євро - на щастя.

За словами батька нареченої весілля обійшлося у 35 тисяч євро.

 

Коментарі

Р
Руснак

До ProRocK. 1. А ты у їхніх урі-цігану, давно бов, я вже не говорю про барона? У них ніє сириднього класу, а вать дуже багаті, а вать дуже бідні. но не чодуйся дуже в україні майже так само. 2. Не всі хворі осознавуть і лічаться. Алкоголізм то хворота, айбо попробуй алконавта заставити лічитися. Тот же алкоголік і дале п"є, хуть уже знає, што кампец. Я не восхіщавуся ціганами, лем не льоблю українськоє об...ня! Побзирайте на себе!

Ю
Юра

Пригласил "тело" на картошку фри,им явно нехватка этих питательных веществ в организме ))))) тут очень надо постараться,чтоб раздвинуть ))))))

Р
рабочий

Свиньи, прожорливые… Особо интересно, когда обкраденные, униженные простаки восхищаются с этими паразитами.

Ф
Форкош

Інтересна елегантна молодиця. Ци годен жених упити тулько паленкы?

ProRocK Руснакови

1. "Розкош і блиск, то у них у генах." ти на вул. І Франка давно був? один Розкош і блиск. 2. "То хворі льоди,ожиреніє высшої степені" хворі люди зазвичай лічаться а не поросят целіком хавають. Про доброту циганську.. можу продвжити..

P
ProRock

Так "штук" 25-30 ойриків пішло на "шпалери" для молодої, поки цілу обліпили))))

Р
Руснак

До 15:31. Я горчки на копони не тігав і на майданах диконські танці не скакав. Послі них май ненавідять люди. А я слідуву, по мірі возможности, Божым заповідям і ближнього старавуся любити. То у сатаністу-націоналішту народы ділять на сорты.Цигани коло руснаку жывуть сотні року, на ножі ся не поздівали.А щи я навченый аналізовати ситуацію і не пуддавося зомбірованю. Домаву ош в общих чертах, я отвітив на твуй вопрос.

Д
дюри

Клас! Красиво що не говори Там циганські барони не так живуть як наші А прості точно не так як наші в палатках Там соціалка що місячно 318 евро Евро закон В ТЕСКО в пятницю повні кошари вкусного у нас вчителі стільки не беруть у Барві Я очевидець давно замітила це!!!!!

ДР
до руснака

от коли ти так циганів полюбив?

Р
Руснак

Што вас українці навчили, то прозыватися.Принизити людину, то вы впереди планеты всей. Свальба по циганськи. Рузумный чулувік позерать на їх традиції, обряды.Розкош і блиск, то у них у генах.Цигани выходці із Індії, а там і типирь свальба то ціла костюмована цірімонія.На щет молодых, то там проблема. То хворі льоди,ожиреніє высшої степені і вже в такому юному возрасті.До добра не доведе.Обмен веществ нарушеный, навірно куча супутствующих болячок.Серйозно треба занятися здоровльом і спортом-се тост за молодых!

М
Михайло

Шо то за звір такий? Вроді не зубр, не слон, а таке здорове. Грошей океан, жруть свині, паскуди противні.

ДД
до Даааа....

Самий класний комент)))))))))))))))

Д
Даааа...

Се ги свиноматка , най ся не приказує)

N
nord

se prosto pizdeeec ...

Г
Гейзо

Єтат мір сашол с ума! Я тоже реально увидел не одну свинью ))))

1
111

скуню молода замовила у найдорожчого словацького дизайнера Наташі Азарій

Р
Ромчик

На вид їй років 39 а не 19

Г
гаджі

бажання указатися перед людьми усе було у циган.

Б
берів

Які пацятка файні, се vip ярцю пішло

М
Миг-29

Ето наверно подружка Свінкі Пепі?

П
пікачу

жаренна свиння гудіша наж молодята(((

D
DJ

Дюймовочка и шрек!!!!

П
Пасульов

серед яких величезне порося - і, як я бачу, не одне!

Читайте також