Melovin пробився до фіналу Євробачення. Росія вибула

9
9

Представник України на пісенному конкурсі вдало виступив у другому півфіналі, і його ім'я назвали 5-м у списку ще 10 фіналістів.

Melovin вигідно виглядав на тлі інших конкурсантів, тому його потрапляння до фіналу є радше закономірним, ніж несподіваним.

До вашої уваги фрагмент виступу нашого артиста.

Гранд-фінал пройде найближчої суботи, 12 травня. 

До вашої уваги увесь список фіналістів:

Коментарі

Р
Редакцiя

Песня галимая была

1
123

До вашої уваги увесь список фіналістів: і пустота :))))

Н
Наталія

Звідки скільки злості в людей?

ВД
Вiд двиьалвьвл

Якщо жопи миють вчителIвукраiнськI в британii, то хто такI вашI любI британцI для вас ? ВукраiнцI в Росii працюють на «стройках» та борделях, а вашI европейцi без вукраiнцiв ,не можуть жопи собI витерти !!!

ВЛ
Вiд латььыбылтв

Забули згадати про вчетельку року , яка ж@пи мие британцям!!! Я говорю про факти , а ви переходите на особистiсть та ображаете, що говорить про вас, як про слабку та тупу людини. Ти чоловiче в реальному життI не сказав би I не обзивав би мене рiзними словами, оскiльки , моя антропоментрiя така 188,95, жим 190 кг.ось такI реалll..

М
Мукачевка

А я испытываю приятное чувство что наш парень прошёл в финал. И нечего тут скулить - это самому нижнему "коментатору".

"
"Дйиаройцю"

Сколько же в тебе желчи! Смотри не захлебнись! Да, есть наши заробитчане в России и что? Если там алкаши и некому работать - пусть хоть наши заработают.

0
09:20

Ну що поробиш,в"ялічіє знову поставили на місце.Ну працює,тобі не все рівно ,козломордий.А панцирь то ваш,тю-тю...

Д
Дйиаройьцо

Росiя вибула?! I що тепер ? Вукраiнцi на заробiтках, близько одного 1 000000 людей працюе в Росii, a вони ; - Росiя вибула !!!! А вчитель року вукраiни пiдтераe ж@пи в Британi ! Одних словом - холопи !

Читайте також