«Мене захлеснуло горе та сором». Мати полоненого російського льотчика, яка живе в Кременчуці, попросила вибачення в українців

4
6

Один із захоплених у полон російських військових льотчиків, які здійснювали бомбардування українських міст, виявився сином мешканки міста Кременчук Полтавської області.

«Мій рідний син, Головенський Олексій Сергійович, проходив військову службу в полку морської авіації Російської Федерації, який дислокується на окупованій Російською Федерацією території Криму в місті Саки. 5 березня 2022 року, виконуючи злочинні накази російського командування, літаком Су-30 СМ вилетів у Миколаївську область, де був збитий українським ППО і потрапив у полон», — розповіла вона.

За її словами, їй соромно за сина.

«Про цю новину ми дізналися із засобів масової інформації, переглядаючи репортаж про збитих льотчиків під Миколаєвом. Мене захлеснуло горе та сором за свого сина. Ми неодноразово чули у Кременчуці страшне виття сирен повітряної тривоги. Мені важко зрозуміти, як можна було виконувати злочинний наказ командирів про бомбардування України», — розповіла Олена Головенська.

Жінка вибачилася в українського народу.

«Звичайно, я переживаю за свого сина. Потрапив у полон. Слава Богу, лишився живий. Прошу вибачення перед українським народом за сина і за себе, що не змогла виростити нормальну гідну людину», — заявила вона.

Коментарі

СЖ
Сятий Жавелін

Розстріляти ушитку сімейку! Усе они добре знали - і де служить, і кому.

Б
Бонді

А що з ним цяцькаються, та невже зважають на "крокодилячі сльози" матері, яка знала про те, де синок служить і яку вказівку виконує при цьому. Підлягає розстрілу , адже він бомбив людей , друзів серед яких ріс, вчився . Продався дияволу, то немає він жалості і ніяке каяття вину з нього не знімає.

П
Пішті

Треба було сина виховувати змалку так, щоб він не продав душу дияволу : не стріляв і бомбив своїх (у тому числі і тебе, матір) ! А тепер сльози не поможуть (хіба це будуть сльози покаяння).

МВ
Мама воїна

Треба було виховувати дитину,мати з нею контакт, частіше телефонувати,тоді би ви знали чим дихає ваша дитина .Це ваша проблема і біль....Не одна мати вас не пробачить ....Живіть з цим клеймом все життя.Ви мати ворога Українського народу.

М
Мукачівець

Тепер робота СБУ та с()ка москальська знала шо її виродок буде обстрілювати міста соромно за сина?? Розстрілювати таких треба без суда, і мамашу рядом в єдну яму

ШБ
Шмірґлі бачі

Вшикоє што било доброє в твому вилупку потекло по твуїй немитій гузици і опсталося засохлим пятном на постели.

Читайте також