Менеджер Соліса: Кличко буде в шоці від своєї зарозумілості і гордині

7
0

Кубинський боксер Одланьєр Соліс найближчим часом покінчить з епохою Чемпіонів світу за трьома версіями братів Кличків у суперважкій вазі, заявив менеджер спортсмена Ахмет Онер.

"Настав час показати Кличкам, наскільки вони переоцінені, - сказав Онер. - Віталій виявив повагу до Соліса, але ми його не поважаємо. Він слабкий чемпіон, який перемагав не дуже сильних суперників. Єдиному серйозному супротивнику - Ленноксу Льюїсу - він програв, хоча в той час Льюїс був вже у віці та ситий боксом".

Менеджер Соліса додав, що 19 березня "Віталій буде в шоці від своєї зарозумілості і гордині".

Раніше повідомлялося, що Одланьєр Соліс вважає себе більш небезпечним боксером, ніж попередні суперники Чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC українця Віталія Кличка.

Нагадаємо, переговори про організацію бою між Віталієм Кличком і претендентом на його пояс Чемпіона WBC у важкій вазі кубинцем Одланьєром Солісом успішно завершилися минулого тижня.

Згідно з даними bild.de, Cоліс отримає за бій $ 1,8 млн доларів (близько 1,4 млн євро), майже скільки, скільки і хотів від початку. Організатором шоу буде табір Кличка.

Поєдинок Кличко vs Соліс відбудеться 19 березня на KölnArena (Кельн, Німеччина).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також