Мер Андрій Балога поспілкується з мукачівцями онлайн: поставте своє запитання

9
13

У вівторок, 31 травня відбудеться чат-інтерв’ю з міський головою Мукачева у форматі запитання-відповідь.

Взяти участь у чат-інтерв’ю і поставити своє запитання може будь-який зареєстрований на Mukachevo.net користувач.

Тематика чату максимально широка – розвиток Мукачева, благоустрій та капітальні ремонти в місті, реформи освітньої та медичної сфер, та інше.

Поставити запитання можна за посиланням.

Переглянути минулий чат міського голови Мукачева з читачами нашого сайту можна за посиланням

Коментарі

О
Олександр

http://anons.uz.ua/news/criminal/23715-v-shkode-zhitelya-mukachevskogo-rayona-policeyskie-obnaruzhili-metamfetamin.html спіймали і відпустили на волю, ніде не працює, а гроші на авто має, батько його працює за кордоном в Чехії, скоро цей хлопець дістане закордонній паспорт і скриється за кордоном, жию в сусіднім селі і знаю все, тому що Поліція спускає цю справу на тормозах, скоро продасть авто і дасть хабаря поліції.

І
іван

скільки тисячоліть чекати проведення каналізації на борктелепі, на гвардійській улиці? Як дощі так фекалії по коліна стоять, сморід на цілий бороктелеп. Лендел золі обіцяв, гільтайчук обіцяв, а віз і нині там.Совість майте, чуєте?

МБ
Микола Бедзіля Васильович

Доброго дня Андрій Вікторович! Коли буде провендено ремонт дороги по вулиці Петефі від вул.Окружна до вул.Л.Чайкіной

В
Валентина

Скажите пожалуйста когда будет реконструкции набережной в сторону Черемушек? Спасибо.

Т
Тома

Добрий вечір Андрій Вікторович!Хочу запитати у вас,коли на вул.івана франка буд.148 буде вода ну хотя би до 24.00,вже ми обрадувались місяць текла вода нарадуватись не могли,і знов виключили.... (((дякую за відповідь!

Р
Редакція

Шановні читачі, запитання ставте не в коментарях до цієї новини, а перейшовши за вказаним посиленням

М
Мукачівець

Що з Мукачівською ЦРЛ та і з медициною загалом? Ширяться чутки про закриття урологічного та онкологічного відділень.Лор відділення практично закрито.Позвільняли дитячиж дільничних, а діточок приймають у поліклініці для дорослих.Тотальне скорочення медпрацівників. Що це за діяння?

5
55

а відповіді будуть модеруватися?чи лиш питання мають бути "расово правильними"?

КГ
Ковач Георгий

Доброго дня хочу видмитити Росвигово стае краще икраще але дуже не гарно виглядае дорога в райони Логойдовського базару з повагою до ВАС АНДРИЮ!!!

В
Ветеран

Для туристичної привабливості Мукачево необхідно розвивати мережу музеїв. Наприклад: 1.музей вина та виноробства. 2.Для МДУ відновити в центрі музей одягу 3. музей з сувенірами з міст-побратимів.4 У військовій частині по вул І.Зріні удосконалити музей 128 бригади. 5. музей воїнів-афганців 6. музей воїнів Ато і т.д. Депутати мерії розберуться.

КГ
Ковач Георгий

Робить щось из пидйиздом на Логойдовський базар там чорт ногу зломить и утопиться

ВД
Васильєв Дмитро Георгійович

Будь ласка перейдіть за посиланням та задавайте питання саме у розділі "Чат-інтерв'ю", а не у коментарях до цієї новини.

S
Sergey

Доброго дня. Яка доля чекає на термальний басейн в ДЮСШ? Чи є у міської влади якісь плани його покращення-розбудови? Дякую

Читайте також