Мер Балога – Москалю, Рівісу та міністру Омеляну: передайте аеропорт "Ужгород" Мукачеву, і він запрацює

21
23

Про лист до міністра інфраструктури України Володимира Омеляна повідомила Мукачівська міськрада.

Міський голова Андрій Балога звернувся до міністра інфраструктури України Володимира Омеляна та керівництва області з пропозицією відновити аеропорт «Ужгород», запропонувавши реальні кроки з вирішення проблеми.

«Фактичне припинення роботи єдиного діючого аеропорту Закарпатської області негативно впливає на розвиток економіки нашого регіону та його туристичну привабливість. На жаль, обласне керівництво вже протягом тривалого періоду не може позитивно вирішити дане питання. З метою створення сприятливих умов для економічного розвитку Закарпаття, збільшення кількості туристів просимо Вас розглянути можливість передачі території та майнового комплексу аеропорту «Ужгород» у комунальну власність міста Мукачева.

Міська рада Мукачева гарантує в короткий термін, на базі існуючого комплексу відновити авіасполучення із Закарпатською областю та утримувати аеропорт в належному стані», - йдеться у листі міського голови до міністра.

Нагадаємо, зараз на Закарпатті з візитом знаходиться міністр інфраструктури України Володимир Омелян. Раніше повідомлялося, що влада має намір запустити аеропорт вже навесні.

Коментарі

І
Іванко

Нема різниці. Різниця лиш в тому, що кожен повиниен займатися тією територією за якою закріплений. Якщо Угород не здатний виконати це то нехай позичає у Мукачева кошти, якщо в нбого вони є. Справа в тому, що Мукачево саме не має коштів. Кошти скоріш за все підуть з обласного бюджету. вагома частина з яких дотації Києва. Можливо я помиляюся, якщо так. то поправте мене. Якщо я не помиляюся, тоді це просто всього навсього пересмикування між містами і боротьба за територію. Все би нічого якби Закарпаття було Лас вегасом де капіталу багато. А так кожен повинен один одному допомагати, бо люди йдуть від вас. Хто ж вам платити буде пенсію на старості? Поки молоді сила є а потім що?

К
Куку

Люди, яка різниця Ужгород чи Мукечево ??? Можна подумати жителям міст від того буде .. Головне щоб аєропорт запрацював повному режимі , і буде добре всім !!!! Не треба буде їздити до Львова чи Києва !!!!!!

!
!!!!!

Ви раз обїзну доробіть а пак за самальоти! Хоча їм асвльт не потрібен!

Я
я

Ужгород - село

М
МУКАЧІВКА

ДЕ КОМЕНТАРІЙ МІЙ!

Р
Русин

ой. тільки не надо нічого передавати. Зробіть раз у себе в мукачеві робочі місця і дайте людям зарплату хочаб 10 000 тис грн в міс. А тролити може кожен.

0
007

Кажись это уже было. Взлет - посадка над городом.

ЄЦ
Єдиний Центр

Молодець Андрій! Справжній син свого батька. Патріот Мукачева і Закарпаття.

Д
джонис

На Данили Галицького тротуар нікому зробити уже 10 років. Коли дощі люди мусять по дорозі йти, бо тротуар затоплений. То може у нас не мала Австрія, а Венеція.

D
Dark

потролив кльово:-) хоча, думаю, що після 500-гривневих будь хто буде кращим газдою. дивлюсь на дорозі в Ужгороді і в шоці. це просто піпец... а аеропорт, наскільки памятаю, є в комунальній власності області.

Ю
Юрию

Очевидно, Вы в курсе, сколько "мы" платим за полет над территорией Словакии.Озвучьте, пожалуйста, эту цифру.Жители Закарпатья имеют право знать об этом.

Ю
Юрий

Деньги которые мы платим за полет над территорией словакии могли бы побить расходы на реконструкцию мукачевского аэропорта.

Т
турист

дійсно ідея дуже хороша рядом Чехія Венгрія - дуже б було добре а то справді шо Львів кращий чи шо.Молодці .Дерзайте.

М
Ммм

До Юри. Якшо ви в Ужгороді не спроможні працювати дайте нашому меру він зробить. Подивіться яке Мукачево - мала Австрія, а Ужгород як музей середньовіччя. Ви не можете замок привести до ладу, думаєте їх предки встануть і приведуть до ладу!!!!!!!

ГК
Город которого нет

Андрей молодец.Если старый пердун кроме матюков ничего не может то хоть молодой амбициозный мер что то делает.А пан Москаль кроме контроля потока контрабанды ничего больше на Закарпатье не интересует

А
аеро

мукачівський аеропорт не працює вже десятки років, і треба десятки мільйонів умовних одиниць щоб запустити. а в ужгороді з приходом до керування заслуженого пенсіонера аеропорт діючий просто дакрився через некомпетентність обл влади. самі робіть висновки. думаю ця молода команду без проблем та малими коштами б запустила роботу

М
монгол

было бы очень удобно прилетать к родственникам а то летим всегда до львова или киева

ДЮ
До юрія

Його воєнні розобрали давно вже

Ю
Юрий

Имеете свой в Мукачево чего не перестраиваете?

П
Пасажир

Слушна пропозиція. Якщо його не потріно області та місту Ужгороду, нехай Мукачево там наведе порядок. Але тоді й назву його змінити на "Міжнародний аеропорт "Мукачево".

У
Ужгородець

А що , цілком реально, якщо дід сидить в фб і нема кому працювати .

Л
Лала

Трололололо. Кажеться мені що у деяких пенсіонерів піна з роти зараз буде йти)))

В
васька

молодець , якщо самі не можуть , то хай Балога зроить замість них

Читайте також