Мер Балога обговорить з мукачівцями питання будівництва міні-ГЕС

13
8

Зустріч міського голови з представниками громадськості відбудеться завтра, 17 січня, в приміщенні малого залу міськвиконкому о 12:00 год.

Про це повідомляє Мукачівська міська рада у соцмережі Facebook. 

- Міський голова озвучить позицію з питання, яке в ці дні активно обговорюється в ЗМІ та соціальних мережах - щодо детального плану території в руслі річки Латориця для розміщення міні-ГЕС, - йдеться у повідомленні. 

У 2016 році, до речі, на бізнес-форумі у Мукачеві представили проект будівництва міні-ГЕС на Латориці. Проект презентував керівник проектної групи Валерій Крока.

Коментарі

М
Мирослав

Підтримую ідею 911

9
911

Наш регіон на протязі цілого року освітлений сонцем - пасмурних та дощливих днів випадає зовсім мало. То чи не краще би, якби гроші, котрі планується вкласти в будівництво ГЕС, дати на розвиток та встановлення панелів, що акумулюють та зберігають сонячну енеергію - так званих сонячних батарей. Думаю, що бажаючих встановити сонячні панелі на дахах своїх домоволодінь буде немало

В
Володя

Що ви говорете, яка менша оплата за електроенергію, це за принципом "Зеленого тарифу." Коли в мене дома виробляється лишня електроенергія, то я змушений продати лише обленерго, а обленерго вже людям за свою ціну, новини дивіться

ХІ
Хороша ідея але.

Я за будівництво.Але ГЕС арацює лише на добре відфільтрованій воді ,Треба добре вивчити чи можна ставити гес на латорицю тому що з гір спускається багато тон сміття сьогодні ця проблема лежить на плечах вкнгрії вона його ловить ,щоб не довелося мукачеву боротися з цим сміттям бо більше буде витрат як заробітку.

М
мукачівець

Ми повинні рухатися вперед з новими технологіями, а на до кам`яного віку. як того пропагують деякі активісти. Однак обговорення це завжди добре, і саме так чинить мукачівська міська влада.

ПА
Павло Анатолійович

Це добре що наш Мер іде на такі кроки, і не ховається від громади міста, краще обговорити тему і покласти всі крапки над Ї

СС
Сікора Степан Ілліч

Місто Мукачево розвивається і буде розвиватися. Це добре по надходженню в бюджет міста, який перевиконаний більше, як 101 відсоток за 2017 рік. Чим більше платників податків - тим багатше місто.

1
125

Відкритість шлях до результату та розвитку.

Читайте також