Мер Балога презентував у Кошицях Мукачево й запросив інвесторів на бізнес-форум

7
9

Міський голова виступив на діловій частині словацько-українського форуму в рамках Днів України в Кошицях.

– Сьогодні після обіду в словацькому місті Кошиці я презентував Мукачево як місто, куди європейському бізнесу варто інвестувати свої гроші. Окрім типового для західноукраїнських міст аргументів, а це культурна близькість до Європи, кваліфікована і відносно дешева робоча сила, логістика та інше, я акцентував на ще двох – як на мене, визначальних.

Перший: У Мукачеві вже роками працюють підприємства відомих світових корпорація – Flex, Fischer, AVE. Наші підприємства виконують замовлення для Audi, IKEA, XEROX, Philips.

Другий: Сьогодні ми готові запропонувати інвестору не ефемерні проекти чи авантюри, а спеціальні умови роботи в нашому місті, які передбачають чіткі інфраструктурні, комунальні та фінансові переваги.

Про усе це я готовий розмовляти особисто з кожним інвестором у будь який момент, і також запрошую усіх на перший мукачівський бізнес-форум, який пройде вже незабаром 18-20 травня у нашому місті. Welcome! – прокоментував Андрій Балога.

Коментарі

С
Саша

Люди ви як з космоса. Так Балога влупили заводище у Іванівцях самі. Це найбільший кірпічний завод у Західній Україні.

М
Міша

Краще б завод побудували самі з внутрішніх інвестицій, а не черговий супермаркет, адже основа економіки-це виробництво! І не ходити жебракувати по світу, щоб хтось нам шосе дав!

Я
Я

Гарний піар, хоча жоден інвестор ітак не прийде

С
скептик

чесно не думав, що буде якийсь толк з нашого мера. Але покишо один позитив від його роботи. Так тримати.

Я
Яяяя

Моглиби і самі завод якиїсь построїти,а не лем етажки та етажки. І була би нам робота

R
rem

Треба навести порядок із лісовими ресурсами краю - це наша природня перевага і водночас основа лісогосподарського комплексу. В лісовому комплексі Закарпаття при нормальних умовах господарювання завдяки інвестиціям можна створити не тисячі, а десятки тисяч нових робочих місць.

Й
ЙОУШКО

МОЛОДЕЦЬ АНДРІЙКУ ЛЕМ ТАК ДАЛЕ!

Ю
Юра

Якщо наш мер Андрій так буде працювати і на далі, то Мукачево буде як *конфетка*, я радий шо саме Б.Андрій наш МЕР !!! Тьфу-тьфу, щоб не перехвалити.

М
мукачівець

Це вкрай необхідна справа. Нам потрібні інвестиції, нам дуже потрібні нові робочі місця. Новий завод, або фабрика... - це те, що очікують мешканці будь-якого міста.

Читайте також