Мер Балога звітує перед мукачівцями за рік роботи. Зустрічі проходять у мікрорайонах (ФОТО)

7
15

Загалом міський голова запланував 10 зустрічей. 3 з них він провів минулого тижня, першу – у мікрорайоні Паланок минулого понеділка.

– Щойно завершилася моя перша звітна зустріч за рік роботи на посаді міського голови Мукачева. Пройшла вона у мікрорайоні Паланок. Це була відверта і дуже непроста розмова. 100% питань – це комуналка. Ми з неї почали, щойно я став мером, і працюємо 24/7. Проектуємо, ремонтуємо, будуємо, робимо! Дякую усім за відверті слова, зауваження, критику. Наша команда взяла на себе відповідальність привести місто до ладу. Так і буде! – написав на своїй сторінці у Facebook мер Андрій Балога за підсумками першої зустрічі.

Наступні дві він провів у мікрорайонах «Черьомушки» та «Росвигово». Вчора відбулася аналогічна зустріч у мікрорайоні «Підгоряни», від якого свого часу Андрій Балога обирався депутатом Закарпатської облради.

Сьогодні пройде зустріч у 16 школі. План майбутніх зустрічей міського голови з мукачівцями у мікрорайонах:

16 листопада – ДЮСШ

17 листопада - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2

18 листопада – гуманітарно-педагогічний коледж МДУ

21 листопада – сесійний зал Мукачівської міськради

23 листопада – МДУ.

Початок зустрічей о 18:00

Коментарі

С
Санiтарка

Якби Ще шановний мер навiв порядок у Мукачiвськiй ЦРЛ,бо там уже докус розпустилося начальство,говорять з своима пiдлеглима i коллегами як з рабами, "санiтарки мають висiти на швабрах"

М
мукачево

Чому заздалегідь не пишете про такі зустрічі,щоб бажаючи могли прийти? Чи це тільки для тих хто всім задоволений ? Жителі пл. Мира куда мають прийти у сесійній зал чи ДЮСШ?

*
*****

Молодий мер дійсно працює і за це йому наша повага.

М
Маряна

Вже вул.Тереля видремонтовали?

4
456

дюсш стадіон то багатоповерхівка буде або ні дуже цікаво стало 16 числа треба запитати мера куда перенесуть стадіон може модернізують краще

4
456

до миколая наведи порядок в прокуратурі бо зажерлися розумняки прокурорські кроме криші кримінала нічого нероблять

Н
нет

правда переможе рано чи пізно

М
Мар'яна

Давайте всі почнемо будуватись де захочемо і сплатимо 350 грн за самовільну забудову як роми , а мені присудили Гільтайчук за благоустрій вулиці 350грн за те, що яка свої кошти завезла щебінь, а ромам- будь ласка плодіться, неймовірні кошти соц. Допомога виплачує . Пані Зотова - приходіть у Паланок , Графа Шемборна 27а до Руссова Ренати . Маючи чоловіка вона дістає з наших податків дуже великі кошти. Почніть працювати!!!!!

0
007

Для Марианны. Правильно пишет. Обычному мукачевцу для строительства и проект нужен, и экспертиза и куча разных согласовательных документов. Ромам все пох.

М
Мар'яна

Шановний Андрій Вікторович, зверталась я в мерію на Ваше ім'я, створити комісію щодо самовільної забудови ромів але комісію не створили . Підбирайте кваліфікованих помічників, щоб правильно читали заяви-звернення!!!

П
Прихильниця

Приємним було спілкування із А.Балогою у Підгорянах. Андрій дуже чітко і лаконічно дав відповіді на всі питання, що турбували присутніх. Приємно, що чуємо вже не тільки обіцянки-цяцянки,а й бачимо конкретні справи. Хай Благословляє Вас, Андрійку, Всевишній на добрі справи.

М
Модератор

Не має значення, що я тут напишу! Все одно це буде перевірятися цензорів ми. Цікаво за кілько часу його змондерує мондератор? 19:04 Час пішов!

Ч
чинадиевець

Дайтего нам бо сись злоди мошак (пишу з малом фамилию бо иншак незаслужив) нич неробить лем краде та може хоть Балога наведе порядок у Чинадьови тим болие шо сильрада гроши маэ!

СМ
се мукачево детка

Шо не кажить но уже дашто видно шо Андрій зробив!!! Мож го Похвалити!!!

Р
росвигово

Андрюша ти лутший!!!

Читайте також