Мер Берегова відновив свого заступника «регіонала», а той одразу пішов на лікарняний

7
16

На адресу Мукачево.net надійшло звернення від Форуму громадських організацій Берегівщини, до якого входить кілька громадських організацій, народжених подіями на Майдані.

У зверненні йдеться про те, що «громадськість Берегова обурена рішенням Берегівського міськрайонного суду (суддя Юрій Гецко), який відновив на посаді звільненого 24 лютого  2014 року за згодою сторін В’ячеслава Гладуна (екс-члена Партії регіонів)».

Берегівчани також обурені діями міського голови, який, всупереч вимогам  громадськості про недопустимість відновлення на роботі звільнених за власним бажанням заступників та секретаря ради, підписав розпорядження про відновлення екс-«регіонала» на посаді. Адже як стало відомо, вийшовши на роботу, В.Гладун, аби уникнути дієвого прояву незадоволення з боку громади, одразу пішов на лікарняний.

«Ці маніпулятивні дії колишніх посадовців свідчать про бажання будь-яким чином повернутися у владу. Форум громадських організацій Берегівщини  буде вдаватися до всіх допустимих засобів, щоб не допустити до влади колишніх членів злочинної Партії регіонів, що опосередковано стали причетними до страшних подій, що відбуваються в нашій державі», - йдеться у зверненні.
Нагадаємо, що колишні заступники Берегівського міського голови - Михайло Ляшко та В'ячеслав Гладун, а також секретар міськради Віталій Кайнов 24 лютого 2014 року написали заяви на звільнення за власним бажанням. Однак пізніше заявили, що ці заяви були нібито написані "під тиском" та подали до суду, вимагаючи поновлення та грошової компенсації.

Берегівським громадським люстраційним комітетом було зроблено висновок, що члени Партії регіонів - заступники міського голови м. Берегова М. Ляшко, В. Гладун та секретар міськради В.Кайнов не мають морального права поновлюватися на посадах і обіймати керівні посади в органах державної влади України. Однак Берегівський міськрайонний суд до уваги цей документ не взяв.

Мукачево.net 

Коментарі

С
Саша

Шановні!!! А на якого, вибачте хера люди в Києві помирали, щоб все залишилося як є? Цьому дебіловатому сосунку посада залишилася по спадщині від батька. Для займання такої посади по закону необхідно мати хочаб 3 роки державної служби. У цього дебілоїда такого стажу немає. Я вже не говорю про те, що він рахує себе пупопм землі.

П
правда

Бачу одне, в цього як Ви висловились "пацана" багато зависників!!Рослабтися....не бісіться, що такий молодий не на року розумний чоловік може бути замом!!Просто Вас заїло і повірьте НАРОД за нього!!!!!!!!!!!!! Запамятайте заздрість - це великий гріх!

Б
Берегівчанину

А ви шановний рахуєте,що практику він має проходити на посаді заступника.Може його мер має і в туалет водити.Він хоч розуміє яку посаду зайняв.Що він може зробити для громади.Він зам.мера такщо він будь-коли має приймати сам рішення відповідні.А він може це зробити.Хто має час вчити зама.Це особа без моралі.В "Берегвертикал" хай пройде практику, а потім подивимось.Народ сам повинен вибирати достойну владу.

Б
Берегівчнин

Говорите практики ноль!?!?!?!? та звідки вона візьметься,якщо Ви не даєте молодому,перспективному, роботящому можливості доказати, що він вартий такої посади!!!!!!!!!

Ч
читач

у пацана практики НОЛЬ!!!!!!!ЯК МОГЛИ ЙОГО ПРИЙНЯТИ НА посаду!!!! (УКИ

Ш
швидка

Щось не дуже помітно у "новій" владі людей з великим досвідом. Може ви говоритє за тих хто при любій владі при владі.

Ш
швидка

Коли висловлюєтесь на адресу будь кого дебіл, подумайте добре, а хто ви. А якщо є свідчення, що людина на державній посаді хабарник - треба повідомляти органи та вживати заходи щоб така людина відповідала, а безпідставно всіх навколо обвинувачувати великого розуму та сміливості не треба.

Б
берегівчанину

А яке право мав мер прийняти таку людину на таку посаду без стажу держ.служби і без досвіду .Це нормально.Якщо в замах такі тупаки то про яку демократію можна говорити.І вобще у нас не мерія , а пародія.Працюють одні кумови і пройдисвіти.Чесно противно заходити туда.Керує земельними вопросами колишній риг і ще й приїзжий,взяточник.Думаю што жителі города не много втратять якшто цей дебіл не буде замом.

С
Совість

Слухайте так званий форум громадських організацій! ви хоч думаєте шо пишете. До страшних, катастрофічних подій, які нині відбуваються в Україні причетні і відповідальні за них партія "Свобода" і її лідер О. Тягнибок, партія Батьківщина і пастор Турчинов, придурок Парубій, Петя Вальцман (Порошенко), Пашинський, Яйценюх, Кличко, ПравоСеки Ярош, Сотники і їх сотні і так далі і їх кончені газди із США і гейропи от хто причетний і відповідатиме за всі злочини і варварські дійства які нині відбуваються вдержаві

І
іван

добре що в Хусті заступником голови РДА може працювати ригоанал Ковач

В
Володя

А це що за форум громадських організацій Берегівщини? Там ні одної особи немає від Берегівського району, і ні одної зареєстрованої організації, це тільки збір берегівських алкашів і провокаторів.

Ш
швидка

А що це звернення та що це за громадськість Берегова? Жодного призвища? Та кто дав право за всю громаду цим люмпенам висловлюватися!

У
уйкові

та всім іншим похірову.. а таке берегове, був я там - сплошні регіонали там...

У
уйко

"Берегівчани також обурені" це "бізіляня" з "черібанков" ??

Б
берегівчанка

А як суд може відновлювати посадівця, що пішов з роботи за власним бажанням? Чи він при своєму розумові, чи при конвертованому??!!

Б
Берегівчанин

Як Міський голова може не виконувати рішення суду. Автор в свому розумі ?

Читайте також