Мер Берегова закликає жителів міста пронумерувати свої будинки

23
1

У Берегові на багатьох будинках міста не висять таблиці із відповідною нумерацією. Це значно ускладнює роботу пожежників, правоохоронних органів та працівників карети швидкої допомоги.

Тому, міліціонерів міська рада Берегова розробила простий макет таблиць, які добре помітні і в денний, і в нічний час доби. Про це написав на своїй сторінці у "Фейсбук" мер міста берегова Золтан Бабяк.

"Міська рада звертається до мешканців міста, особливо до тих, на чиїх будинках не висять таблиці, придбати їх безпосередньо в агентстві за адресою вул. Б. Хмельницького, 1 (рекламне агентство «Inmedia»2-й поверх), або за телефоном 066-332-80-03.

Вартість таблиці 60 грн у тому разі, якщо клієнт особисто займеться доставкою та встановленням. Якщо ж клієнт бажає скористатися послугами агентства, а саме доставкою та встановленням номера, то з урахуванням ціни на таблицю потрібно заплатити 110 грн (потрібно зазначити, що на виконання робіт можливо потрібно буде чекати терміном до 1 тижня)", - пише мер міста.

Міська рада не нав’язує придбати саме ці таблиці саме в цьому агентстві, вона перш за все закликає берегівчан пронумерувати свої будинки задля власного добра.

Коментарі

ЯВ
як вас не стидно..

смешно,жаль просто.....

Читайте також