Мер Чопа Валерій Самардак вийшов під заставу

19
10

Про це Мukachevo.net підтвердили в Апеляційному суді Закарпатської області.

Так, одразу після суду, за мера міста Чоп Валерія Самардака було внесено заставу у розмірі 128 тисяч гривень. Згідно цього він більше не під вартою, але і надалі не може виїжджати за межі країни і повинен з'являтися за викликом слідчого. Хто вніс заставу за мера Чопа не відомо. 

Коментар мера Чопа під СІЗО

Також, суд розглянув другу апеляційну скаргу щодо арешту майна Самардака і залишив його у силі.

Нагадаємо, суд відмовив Москалю та Горвату взяти Самардака на поруки. Раніше Геннадій Москаль, який з"явився на суд і вимагав заслухати його як свідка, довго дебатував з суддею.

Коментарі

Ч
Читач

Туй не в заставі діло. А в тому, що старші злодії прийшли нагло в суд просити за свого братчика. І брати го на поруки. Москаль як людина Президента задумав би ся. Чи такими діями він не кидає тінь на гаранта.

Y
Yurii

Вот из за таких уродов мы не в Европе

В
ворюга

Да мало коментов. Вот если бы он был доктором и взял 100 баксов то его нужно было бы, как минимум покалечить))))))) А етот же мер ему положено!!!!!! СУГС

Г
Гость

Даааа я чуть язик неполамав читаючи комент Йовжія)))) це ж талант, говорити це норм в нас на закарпатті, але шоб ще й так само вмудритись писати...))) Це Круто))) хаха)))

М
Марго

Йовжи? Шо за мова хранцузька у тебя? Ржач да и только=))

М
Марго

Правда! Епрст, друзья собрали деньги, усбогойся уже) не выдумывайте люди,,, смешно вас читать)

О
Оля

Москаль був готовий мільйон внести. А тут якісь копійки

Й
йовжі

ися влада робит из народа лоху. прийшли люди просити та не пустилиго. мы тіпа телефонноє право не признаєме. но знилисьме заставу до 5 штук баксу які на закарпаттю сут де факто у каждого нормального чоловіка. не пуйде за границю? забуде вас позвідати. лиш му лапчинята блыцнут. не буде туй нигда європи. затямте моє слово. цімбора цімбору. кум кума. сват брата так и будут тягнути из року у рік. мацкаль нам привив азіатчину та видав нигде ся не увітрит

П
Правда

Хто вніс заставу ? Відомо, відомо ! Включіть логіку і подумайте! Ті які намагалися взяти на поруки, ті і заплатили заставу, а вдумайтесь, яка причина ????? очко видно не сталеве ! Витягують за будь яку ціну свого, бо той їх здасть, і сидітимуть на одній лавиці всі разом.

Й
Йони

Значить што 128 тысяч больше чем Москаль +Ривис+Горват?!

Читайте також