Мер Ленд'єл написав Януковичу щирого листа про ситуацію на Мукачівводоканалі

11
5

Очільник міста наголосив, що зволікання з вирішенням проблеми може загрожувати непрогнозованими наслідками. Повний текст листа нижче.

Президенту України

Януковичу В.Ф.

Шановний Вікторе Федоровичу!

Звертаюся до Вас із проханням вжити дієвих заходів щодо недопущення посилення в м. Мукачево соціальної напруги, а також запобіганню виникнення в м. Мукачево екологічної катастрофи, яка може настати внаслідок припинення надання послуг із водопостачання та водовідведення мешканцям міста.

Надання послуг із водопостачання та водовідведення мешканцям міста здійснюється Мукачівським міським комунальним підприємством «Мукачівводоканал».

У зв’язку з заборгованістю ММКП «Мукачівводоканал» за спожиту електроенергію 25.06.2013 року ПАТ «Закарпаттяобленерго» відключено ряд об’єктів підприємства від електропостачання. Відключення підприємства від електропостачання унеможливило надання послуг із водопостачання та водовідведення мешканцям міста, що у свою чергу може призвести до виникнення в м. Мукачево екологічної катастрофи.

Мукачівською міською радою вживаються заходи щодо виходу даного підприємства із скрутного становища та погашення заборгованості перед ПАТ «Закарпаттяобленерго». Зокрема Рішенням Мукачівської міської ради від 25 квітня 2013 року №839 «Про внесення змін до бюджету м. Мукачево на 2013 рік» вирішено спрямувати частину залишків коштів, що склався на початок 2013 року у сумі 3 568 505 грн. на поповнення статутного фонду обіговими коштами ММКП «Мукачівводоканал» з них 2 068 505 грн. для погашення заборгованості з виплати заробітної плати з нарахуваннями, 1 500 000 грн. для погашення поточної заборгованості за використану електроенергію.

На сьогоднішній день Мукачівським управління державної казначейської служби України Закарпатської області перерахування коштів на рахунки ММКП «Мукачівводоканал» не здійснюється.

Мукачівська міська рада звернулася до Закарпатського окружного адміністративного суду з позовом про зобов’язання Мукачівського управління державної казначейської служби України здійснити відповідні платежі. Судовий розгляд по даній справі призначений на 25.07.2013 року.

Проте зволікання у даній справі може призвести до непоправних наслідків.

З повагою, міський голова З. Ленд’єл

 

Детальніше про ситуацію на Мукачівському водоканалі читайте у  матеріалах:

Мукачівський водоканал: врятувати можливо

На багатьох вулицях Мукачева - проблеми з водою

Коментарі

Ч
читач

Дійсно булоб непогано опублікувати доходи та витрати водоканалу із деталізацією за остані 5 років

С
с

Якщо я плачу вчасно за спожиту воду , чому маю за когось віддуватись. Де діваєте ті гроші?

П
переписка

Меньшикова и Петра Первого Петр:Высылаю 100 рублев на покупку караблев Меньшиков через месяц:Деньги царские твои..пропили и прое.ли.. Петр:Знать незнаю с кем пили и с кем е.ли..А ЧТОБ БЫЛИ КОРАБЛИ!!!!!!

1
123

Шо значить казначейство, дюди платять за одну найдорожчу в Україні воду, і їм не хватає , куди діваються ці гроші? Ще раз скажу найдорожча вода в Україні, за що ше казначейство їм перераховує? Виходить ми двічі платимо за цю золоту воду

АЛ
автору листа

Пан зозо ви самі розікрали водоканал із своїми заступниками а тепер ПРЕЗИЛЕТ крайній??? Що ж ви до того ненавистного вами Данецного регіонала тоді з чолобитною звертаєтесь??????? Може досить у всіх своїхгрішках вини казначейство і всіх-всіх лиш не себе самого???!!

Читайте також