Мер Ленд’єл пригрозив начальнику ДАІ міста через вулицю Возз’єднання

12
7

Питання дорожнього руху в Мукачеві знову було одним з ключових на сьогоднішній сесії міськради.

На запитання Мукачево.net з приводу ситуації з рухом на вулиці Возз’єднання, навколо якої постійно лунають обурення водіїв та пішоходів, міський голова Золтан Ленд’єл зауважив, що справа у роботі ДАІ і наголосив: якщо автоінспекція не наведе порядок, міська влада звертатиметься до керівництва – аж до питання звільнення начальника ВДАІ АТІ м.Мукачево та Мукачівського р-нів.

Зауважимо, що у липні минулого року депутат Мукачівської міської ради від «Фронту змін» Степан Чепак вже звертався з депутатським запитом до начальника ВДАІ та АТІ з обслуговування м. Мукачева та Мукачівського району з цього приводу. Але з огляду на ситуації на цій вулиці – нічого не змінилося.

Довідково: сьогодні міський відділ очолює майор міліції Олег Стороженко.

Можливість для стоянок на вулиці Возз’єднання обмежили та відкрили двосторонній рух з червня 2011 року.

Коментарі

Ы
ы

для Мукачівець -Назвіть городянам фамілію ідіота -посмотри в зеркало.и не бросай машине на обочине а паркуй по правилам и не надо будет- Назвать городянам фамілію ідіота

М
Мукачівець

Назвіть городянам фамілію ідіота що зробив на вулиці Возєднання двосторонній рух. Мукачівці мають знати його в лице як активного лобіювальника бізнесу Балог. ІДІОТИ і КОРУПЦІОНЕРИ!

I
InterMEZZO

Не надо нис чем бороться - просто пусть сделают как было одностороннее движение и все проблемы уйдут!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А вообще почему не ставиться на такиз заседаниях вопросы лобирования личных интересов?????? в данном случае интересы парковки Щодня!!!! И вообще начинайте с себя господа чиновники ведь вы в первую очередь не соблюдаете правила!!!!!!! Взять хотя бы господина Игоря Радыша который паркует свой Ланос прямо на тротуаре возле драмтеатра заезжая по пешеходному переходу!!!!!!!!! Если кто то из чиновников считает это нормальным то грош вам цена!!!

Ч
Читач

Начальник ВДАІ та АТІ з обслуговування м. Мукачева - Дулов Томаш Михайлович уже пів року. Прокиньтеся!

М
Місний

Най ліпше зроблять, як боло сто років одностороньоє

Г
Гость

К Вашему сведению Олег Стороженко пару месяцев назад вышел на пенсию!

Ы
ы

а чо только по ул.Возз’єднання -- а в других местах можно нарушать? Пусть создадут муниципальную службу по борьбе с нарушениями правил парковки а все штрафы в городской бюджет-за месяц наберут денег на год вперед.

Читайте також