Мер Мукачева: Міський водоканал буде приносити прибуток (АУДІО)

14
8

Сьогодні, 27 вересня у Мукачеві відбулась 33 сесія міської ради 6 скликання.

На ній було розглянуто рішення про хід виконання рішення 31 сесії міської ради 6 скликання «Про затвердження плану досудової санації ММКП «Мукачівводоканал».

Мукачівський водоканал отримав вже близько 8 мільйонів дотацій, але це не допомагає.

Пропонуємо послухати коментар мера міста Мукачева щодо цього питання:

Коментарі

Й
йван

наших Балог і Лендєлів цікавить лише територія водоканалу і його майно. Так як зробили з теплосеттю, кось повів кілько гроши бюджет заробив із розпродажі десятка обєктів теплосеті, теплотрас і т.д. Так само буде із водоканалом - спочатку десятки років крали, бо то є комунальне майно, загнали його в мільйонні борги, а зараз "кінці у воду". Інтересно, що робить то один чоловік - виконавець, керівник. Так буде доти, поки люди будуть байдужі і мовчати, а далі то все вернуть громаді (що вкрали).

ПП
пенсіонерка-ветеран праці8

З табором обіцяв мер, що наведуть порядок в плані оплати води.Чому інші громадяни платять за воду? Що ромське населення не так використовує воду та каналізацію і мають платити по тарифам.Всі рівні пере законом. Нехай висвітлить мерія цю проблему про оплату за воду у таборі.

SJ
Stalin Jugend

У циганському таборі вода безплатна, нико не платить. Платимо ми, прості люди.

D
dyr

Для Ольга. Коли монтували систему водоочистки у Росвигово урочисто обітцяли воду цілодобово. Не так сталося як гадалося.

О
Ольга

Цікаво знати, коли перестануть виключати воду на ніч у Росвигові?!!! Багато людей йде на роботу у 1-шу зміну, а помитися нічим, або приходять з 2-ї зміни - води вже нема... Я думаю, що з цим щось треба робити.

АР
а робити хто буде?

а робити хто буде?

9
911

Тарифы и так огого как для такого города как Мукачево Предприятие которое обеспечивает город водой-убыточное этот бред,пусть государство спишет долги предприятия,которые взялись непонятно откуда. Умелое управление и модернизация предприятия в помощь! Ну и жесткий контроль за "контролерами" которые списывают воду и про то что вода уходит в никуда так дело не только в старых трубах дело а еще и бессовестных людях которые "на шару" заполняют свои бассейны и прочие емкости

D
dyr

Пригадую, обітцяли скоротити істотно штат водоканалу. І не тільки. Чиновників у ратуші зменшити до сотні, а то і менше. Ніхто нехоче відзвітуватися по обітцянках?

Читайте також