Мер Мукачева пересяде на велосипед (АУДІО)

13
6

Сьогодні, на підписанні хартії "Європейського тижня мобільності" мер міста Мукачево, Золтан Ленд'єл повідомив про те, що перший пересяде на велосипед, коли у місті з'являться велосипедні доріжки.

За словами голови, створити велосипедні доріжки планується вже давно, наразі йде підготовка до організації.

Коментарі

ББ
Без біціглів

Перед тим, як думати про велодоріжки, раз наведіть порядок з тротуарами й дорогами в місті. розмітки немає, дороги цураві, на світофорах лампочки не світять. А пак буде як в Ужгороді, намалювуть велодорожку оби мали де парковитися наші жлоби.

D
dyr

... а їх ніколи небуде. Кайф-ф-ф-ф.

П
пожар

я не автомобіліст, айбо дуже інтересно ми наблюдати коли мужичок заходить у магазин ( блюварники плану як на центральній остановці маршруток ) хлопає 3 по 100, запиває пивом і на біціглі домів... а пак аварії... а в общому, улочки малинькі, тяжко буде реалізувати ідею. та і бабла треба много, а скоро вибори, короче, хуєта і популізм, на мою думку, шановна громадо)

S
space

У нашого ZZ мабуть буде Merida AMG або RockMachine Brabus. Але я підтримую ідею.

1
1111111111111

Дай Бог щоб наші можновладці такі перейшли на велисопеди. Щоб не тільки мер їздив та його всі підлеглі.

W
www

Супер! Давно пора ввести їх, бо водії по хамськи відносяться до велосипедистів, ніби ми не транспорт! А тим не менше, є дуже багато вигід велостранспорту: екологічність, здоров"я, швидкість-мобільність, незалежність etc.

Читайте також