Мер Мукачева провів традиційно розширений прийом громадян (ФОТО)

13
5

Cьогодні відбувся особистий прийом громадян міським головою Андрієм Балогою.

Під час прийому були присутні й керівники управлінь, відділів та структурних підрозділів міськвиконкому задля оперативного вирішення проблем громадян.

Як і зазвичай частина питань стосувалася надання допомоги на проведення операцій та лікування. Міський голова зазначив – в місті прийнято програму додаткового соціально-медичного захист мукачівців.

Вже більше 3 млн. гривень виділено на її реалізацію. На черговій сесії на реалізацію програми буде додано більше 2 млн. гривень. Тобто з міської казни в повній мірі виділяють кошти для цих потреб. За необхідності, Андрій Балога пропонує звертатися і у відділ охорони здоров’я та управління праці та соцзахисту, які оперативно вирішуватимуть подібні проблеми. Водночас зазначалося – медичні заклади Мукачева на 100% забезпечені ліками.

Чимало питань стосувалося благоустрою міста. Йшлося й про ремонт багатоповерхівок, внутрішньоквартальних проїздів. На всі звернення мешканці міста отримали обґрунтовані відповіді та по можливості – допомогу, жодне прохання не пройшло повз увагу міського голови, пише Мукачівська міськрада. 

Коментарі

Ч
читач

так має бути періодично.Лише співпраця і діалог із мукачівцями-це запорука успіху мера.

Д0
до 088

Зроби вадь запропонуй щось кращой .Приміром ремонт хижі 077.

М
мешканець

де можна записатися на прийом - звичайний чи розширений?

1
123

Розмова з громадянами це завжди добре, лише так можна почути їх проблеми

5
567

Молодець мер!Стосовно благоустрою міста,треба ще і самим мешканцям навчитися підтримуваим чистоту міста,а не засирати його.

Читайте також