Мер Мукачева розкаже про "Червене вино"

6
8

4 січня 2013 року, у п’ятницю, об 11.00 у великому залі виконавчого комітету Мукачівської міської ради відбудеться прес-конференція, присвячена проведенню цьогорічного фестивалю-конкурсу «Червене вино».

Участь у прес-конференції візьмуть міський голова, голова організаційного комітету з підготовки та проведення фестивалю-конкурсу «Червене вино» Золтан Ленд’єл та члени організаційного комітету.

Коментарі

М
Мукачіець

Дайте продати свое вино простим людям які виготовили вино зі свого урожаю а не тим які скуповують всяку хімію і продають. Де дивиться влада та правохоронні органи! Ганьба меріі та В.І. Наведіть порядок Г.В. Подивіться вже у бік простого народу який ВАС підтримав на ВИБОРАХ!!!

В
Вуйко

Повний Балоган короче, кладу фляшку файного вина шо Андрійка Б. ладять на заміну пінзіяша Золіка :)

ТМ
Теж Мукачівець

Коли вже той БАЛОГАн закінчиться???

F
Fredy

Володимир Як вже розповсюдило мук.нет, цілий андрійко балога буде цінні подарунки конкурсантам роздавати. Так вот в ту касу і 10 тис учасники здають

М
мукачівець

повністю підтримую ВОЛОДИМИРА, молодець, істинна правда. За рахунок конкурсу здерти по максимуму хоче влада і в свій карман і в бюджет, тому скоро ціни будуть вищі за Баварські, а то іде до тупіка. А бюджет розвитку міста, вони добре знають ділити на свої фірми та своїм людям !!!

С
студент

шановний мер розкажіть про вино кого цікавить я нічого не маю проти але дайте відповідь на тій конференції коли буде вул червоноармійська із світлом вечером пройти не можливо

F
fghd

Уже не за горами той день, коли вино лиш будуть ходити і пити члени виконкому і сам ПАН МЕР. Бо для них усі завжди будуть стелитися. Дайте людям свято, а не можливість заробляти гроші. Якщо свято для людей, то хай так і буде!!!

В
володимир

Шановні панове Виконкомівці,де це видано,щоб підприемець,який буде торгувати вином та шашликом або крумплями,або пуці-галушками заплатив 10.000 гривень за місце.Та це обдираловка,Скільки буде коштувати то вино і т.д.Це все із жеба простого громадянина.А,що заробить підприемець ,мерзнучи на вулиці?Перестаньте Іздіватися з людей,іще все не наситилистися?Дуже Ганьба.Добру справу хочете завести в тупік.Ганьба!!!

Читайте також