Мер Мукачева закликав містян не панікувати, але бути пильними. Ніч минула спокійно

4
10

У ексклюзивному коментарі Mukachevo.net Золтан Ленд'єл зауважив за підсумками минулої доби, що у місті спокійно, конфлікт локалізовано за містом.

Міський голова каже, що люди можуть поводити себе вільно, і продовжувати відпочивати. Однак, треба бути пильними всюди. Місце подій, а це виїзд з Мукачева у східному напрямку перекритий силовиками.

За Золтана Ленд'єла, все-ще ведуться перемовини сторін про складання зброї. Під'їзди до міста заблоковано. На місці патрулюють силовики.

"На щастя, ніч у Мукачеві пройшла спокійно і без інцидентів", - додає мер.

Mukachevo.net

Коментарі

C
ccccc

tam takoje tvoritjsja a mer na to vse lis skaze so mozna prodovzuvati vidpocivati tomu so nic bula spokijnoju??? vin prikalujetjsja?? ce vze zovsim v nijaki ramky nevmisajetjsja!!! hlavnoje so svoji zadnuci sokotjatj a prostij narod xren z nim!!! tixij uzas!!!

П
патріот

Я не можу зрозуміти одного,як та яким чином в Україні можливе пересування із зброєю та ще й бойовою по місту без супроводу правохоронних органів, чи Правосеки вже входять в державні структури,яким дозволено володіти та носити зброю, це мені не зрозуміло,цим вчинком вмотивовано можна вважати що вони приїхали сюди тільки заради одного,покласти всіх на коліна,починаючи з Ланьо та його підлеглих,але ПС зломали свої зуби,думаючи про те що їм так легко і безнаказоно дадуть лакомий шмат області.Вони приїхали сюди стріляти, це називаеться бандитизм або сепаратизм.Треба заборонити цих так званих Правосеків.

П
Пасульов

Дідико золіко уже старий на такі розборки видитьмися ош скоро пуйде у Австрію мало пудлічитися

М
Местный

Кто-то толком может написать насчет въездов в Закарпатье закрыли?

ДР
до редакції

може за словами З.Лендєла і фамілія його пишеться без апострофа.ганьба!

М
Мукачево

Узвався сегень Золіко. Памперс майже не єден поміняв.

М1
мукачево 1985

Ця людина не може звязати двух слів, вчора його попустили опозорився на всю Україну... Захищаючи тих бандитів... ПС молоці що не побоялися прийти і навести тут порядок бо наші люди бояться... надіюсь доведуть діло до кінця

.
...

МЕР ПРОСНУВСЯ!)))))

М
Мукачівець

А міліція що язик проглотила? Люди не знають що робити. Най дадуть якісь інструкції. Можна іти в город чи ні?

Л
ллл

А шо він вообще робить на свому мерськомі місті??

Читайте також