Мер Мукачева залишиться лише з одним заступником. Галая і Лабоша скоротять

9
12

Про це заявив у коментарі Мукачево.net особисто Золтан Ленд'єл.

"Згідно з програмою уряду планується оптимізація апарату виконавчого комітету міської ради Мукачева. Так, будуть скорочення, які торкнуться працівників виконкому, серед яких і два заступники міського голови. Програма оптимізації передбачає скорочення заступників мера до однієї людини, так як є у практиці європейських країн. За попередньою інформацією, під скорочення можуть потрапити мої заступники Михайло Лабош і Олександр Галай. Однак, це не я самостійно вирішую", - заявив міський голова Мукачева Золтан Ленд'єл.

За словами мера, завтра відбудеться засідання виконкому і позачергова "бюджетна" сесія міськради, де депутати прийматимуть відповідне рішення. 

Мукачево.Net

Коментарі

Р
Реаліст

От ясно видно українську душу. Трохи злості, трохи радості, що іншим буде гірше. І видно чи людина колись працювала в державній установі (знали б, що з держслужби на пенсію виходять точно при досягненні пенсійного віку, а не як в школах). Точно знали б які умови праці (не узагальнено, а конкретно: нормативна база, матеріальна база, оплата, навантаження, відповідальність). Всіх під одну гребінку, це як москалі діють: кажуть, що в Україні фашисти, а чи так чи не так, не знають, бо навіть толком можуть і не знати де та Україна. Різні люди бувають, різні спеціалісти, і не кожен класний спеціаліст буде готовий пожертвувати можливістю заробити нормальні гроші (а не 1200 на папері) заради блага міста, держави чи навіть ближнього свого. Нехай все переламається, але щоб не просто так, щоб був толк, щоб не довелось потім відновлювати зруйноване. Нехай будуть розумні закони, адекватна оплата, достойна матеріальна база, програмне забезпечення, яке може замінити механічну роботу. Але поки 0!

О
оптимізація

Перш за все з керівників, усяких замів, помічників, замзамів, референтів треба починати справжнє скорочення. Мало того якщо це уже пенсіонери-негайно вон з державних посад, скільки можна доїти нас, платників податків, живуть і отримують пенсії за наші гроші. А Галай най забере свою жінку Анну-начальника відділу кадрів у мерії.Всіх пристроїли родичів, дружин, дітей, сватів, кумів, коханок та інших своїх. Нехай опублікують увесь штатний розпис ратуші-і по прізвищам дізнаємось наших "найдостойніших" виконавців на державних роботах ще й з пільгами різними. Прийде час і до мукачівських чиновників, щоб і їх уже люстрували.

Г
Гість

В ратуші працює більше 100 чоловік, там є що скорочувати. Начніть з метод кабінетів,управлінь,радників,секретуток усяких і буде вам щастя

В
василь

в ато обох !

5
555

Ходять слухи, що Лабош буде керувати освітою!

1
123

Можно сократить пол-ратуши никто и не заметит

Р
рок

скорочення по формулі "ФОКСТРОТ"а, спочатку штати були завчасно роздуті, а тепер мож і скоротити.

А
Анця

А в інших районах не збираються скорочувати?

1
123

"оптимізація апарату "-хоть би не смішили народ.скоротять вони. просто переіменують посади, ким вони за ці роки лише не були- "радники", "заступники", "начальники відділів" і т.д.Бо щось не віриться, що Лабош, Галай чи ще хтось покинуть Ратушу.Невже підуть працювати на завод?

А
ага

Ага, скоротять і срочно зроблять начальниками якихось управлінь

С
свобода

шо люстації бояться шо не мош піти за власним бажанням треба ще мало грошей викачати з жебрачої держави най усю свою файту не забудуть забрати з собов

Ч
Чистильщик

Най розкаже скільки у нього радників ?

Читайте також