Мер Погорєлов експлуатує дітей (ФОТО)

12
15

В Ужгороді мерія експлуатує дитячу працю. Ось така «мила» картинка в Ужгороді на площі Петефі спостерігається близько 12.40 – 13.10 сьогодні, 21 вересня. Про це пише громадський діяч Ярослав Гулан на своїй сторінці у "Фейсбуку".

"Одинадцятикласники НВК Ужгородський економічний ліцей, себто – школи №9, прибирають загальноміську територію, за якою мали б доглядати комунальні служби. І це все – під час уроку фізкультури. Тобто керівництво ужгородської мерії замість того, щоб дбати про фізичне виховання випускників, змусило їх махати мітлами замість комунальників, які, до слова, отримують за свою роботу мільйони гривень із бюджету", - пише пан Ярослав.

"Директор НВК Людмила Роман пояснила це неподобство тим, що… площа Шандора Петефі закріплена за школою, а прибирання… Ну теж, свого роду, фізичне виховання! Звичайно, привчати молодь до прибирання і порядку треба. Але ж це має бути як мінімум під час уроку трудового навчання і лише на території школи! А змушувати виконувати роботу комунальників дітей, у яких навіть немає змінного одягу – це злочин!", - розказав Яростав Гулан.

Коментарі

Я
яяя

хоть хтось робить)молодці діточки)

Я
яяя

це мадяри напевно)

1
17

у кожного своя думка, але погодьтесь що в школі діти повинні навчатись а не прибирати місто тільки тому що наш вельмищановний мер не спроможний сплачувати комунальним службам зарплатню, хоча як говорять то кошти з бюджету міста були всетаки виділені.а щоб привчити їх до порядку правильніше було б зробити таку ауцію для всього міста в один день.а так це й справді є експлуатацією дитячої праці!хто б що не говорив.

РЛ
розум людства

Народ, я розумію шо ви всі звикли до життя в СРСР де закони були чистою формальністю. Але це просто незаконно. Як держава може процвітати, вдосконалювати своє законодавство якщо людям це не потрібно? Якшо ви думаєте шо робота зробила з мавп людей то ви ще все неосвічені мавпи які так думають. Самі в дитинстві пахали і того ж хочете наступним поколінням. Все автор правильно написав і по моїх даних то був не урок фізкультури...

А
анфиса

Дело не в том, что школьники убирают.Труд безусловно полезен и безусловно, кто раз подметал подумает- сорить -ни сорить?Вопрос что с теми деньгами, которые выделены коммунальщикам?Вот где загадка!

W
Wolf

Нормально! Молодці школярі!!! Хто, хоч раз прибирав місто, не смітитиме більше в ньому!!! Автор-лох!

М
Марія

Краще віником, ніж язиком і брудними словами

В
Вікторія

Чомусь ніхто не б"є в дзвони, коли школярі хустських шкіл прибирають місто та територію Хустського замку. З таким же успіхом можна було б подати інформацію і про всіх мерів Закарпаття.

М
Мирослав

Най пашуть, ато попривикали нич не робити (я за більшість кажу, звичайно є й роботящі), потім незадоволені

Е
еколог

Нич стршного , праця з мавпи зробила людину

Я
Я

кілько їм роботи!

1
13

а готель ПРАГА експлуатує воєних новобранців-солдат із рядом прилеглої воєнної часті.БІДНІ СОЛДАТИ пашуть з рана до ночі.

И
Имбирь

"- розказав Яростав гулан."??? Ко й се? Лажанув автор...

F
Firefox

автору самому не смешно? вы с какой планеты? мы все выросли на подобных уборках закреплённых территорий, и ничего не отвалилось. ах подумайте, на физкультуру они не пошли. а вообще у нас дети ходят на физкультуру? комунальщиков не оправдываю, как и мэра, но подобные уроки "чегобытонибыло" очень даже полезны для подрастающего поколения. а комунальщиков, свободных от метения площади отправить на сбор мусора по берегам Ужа. а то для детей такая трудотерапия опасна - порезаться могут..или найти чего-то не по возрасту..

R
Romari0

Споконвіку так було, школярі прибирали, прибирають і краще було б якби не переставали прибирати. Може й себе в плані дотримання чистоти рідних вулиць вдосконалювали б.

Читайте також