Мер Погорєлов погрожує телеканалу ЗІК судом

9
7

Незадовго до виходу програми в ефір відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю надіслав журналістам офіційного листа.

В ньому йдеться: «Віктор Володимирович вважає некоректним поведінку журналістів телеканалу щодо знімання сюжетів, пов’язаних з його особистим життям  та справами його родини, тому звертається із наполегливим проханням не транслювати ці сюжети, а в іншому випадку не виключає можливості звернення до суду з приводу втручання у приватне життя».

Коментарі

А
Ага

Тай Ужгород Рату не раз вибирав, і Погорєлова двічі. І весь ужгородський БЮТ на посадах у міськраді, хай би ЗІК про це поцікавився

ПЦ
п. Цільо

Якби щось подібне зробили Тимошенко чи Луценко, то за пару місяців наш гуманний суд по команді засудив їх на довічне увязнення. Ось вам і демократія по українськи та рівність усіх перед законом. Головне не критикуй владу, знай таблицю ділення і жий собі у своє задоволення. Це робить мер чи не найменшого обласного центру в державі, а що вже казати за інших, за Київ, де злодіяння у рази більші. Тут нам і основна причина теперішніх бід. Все залежить від нас самих, а в принципі, що там говорити за Ужгород, коли столиця два рази підряд вибрала мером Черновецького до якого нашому Погорелову ой як далеко.

Ч
Читач

Ого, класна передача, розклали все по полочкам. Ну й лохи ті ужгородці, хто за такого мера голосував.

Ю
Юрко

Спасибо за анонс. Иду смотреть

Т
Телевізійник

Пані Хаятова остаточно стала блюдолизкою, прямо на амбразуру кидається, захищаючи свого патрона.Вона стелилася перед ним,коли робила наТИсі-1, даючи приховану рекламу про Погорєлова а тепер взагалі втратила своє жуналістське обличчя. ТУФТА-АЛЛА!!!Та спочатку подивіться що у цій програмі ЗІКу, а тоді погрожуйте судом.Якщо мер чесний, йому нема чого боятися.

У
Ужгородець

Канєшно що боїться, то йому не продажні журналісти з М-студіо чи Тиси, там на пряму скажуть правду і других наших чиновників - корупціонерів туда треба.

Ч
Читач

21:50програма журналістських розслідувань «Хто тут живе?» Фігурант програми ? міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов. Ви побачите, чи справді він ? мер-комунальник. Що спонукало Віктора Погорєлова вдруге боротися за посаду міського голови? Чому ледь не уся його родина працює держслужбовцями? Дивіться сенсаційну правду про мера, який шість років відбував покарання у місцях позбавлення волі! До студії можна звернутися під час прямого ефіру за телефоном ? 0-800-501-945, та поставити запитання онлайн на сайті телеканалу ZIK у проекті «Хто тут живе?» www.tv.zik.ua або www.zik.ua. Протягом усього ефіру будуть активовані спеціальні банери, клікаєте на них, заповнюєте форму і пишете своє запитання, яке ведучий програми обов?язково зачитає в прямому ефірі.

Читайте також