Мер Ужгорода Андріїв у першій десятці списку партії "Опозиційний блок"

14
12

Відповідний список кандидатів політсила представила сьогодні на своєму з'їзді у Києві.

Як зазначає прес-служба "Опозиційного блоку", разом з Богданом Андріївим, до першої десятки увійшли: нардепи Вадим Новинський, Євген Мураєв, Олександр Вілкул, а також міський голова Харкова Геннадій Кернес, мер Одеси Геннадій Труханов, мер Маріуполя Вадим Бойченко, міський голова Запоріжжя Володимир Буряк та депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко, заслужений юрист України Володимир Пилипенко.

Очолив похід Опоблоку в Раду лідер партії "Наші" Євген Мураєв.

Серед пріоритетів передвиборчої програми було названо "досягнення миру, повернення українців додому, скасування антинародних реформ і грабіжницьких тарифів" та інше.

Зазначимо, раніше Mukachevo.net писало, що мер Ужгорода Богдан Андріїв підтвердив, що йде у партію Кернеса і Труханова.

Вже 2 червня в Харкові у палаці спорту відбувся з'їзд партії Геннадія Кернеса та Геннадія Труханова. Учасників з'їзду активісти зустріли вигуками "ганьба".

Невдовзі партія "Довіряй справам" вирішила об'єднатися з партією "Опозиційний блок, Партія миру і розвитку", "Наші" та "Відродження".

Коментарі

В
Василь

0007 ,що мадяроне немитий боїшся галичан? Бійся ,байстрюче.

Г
Голесо

...5 колона...мижи нима поділиний союз)і іхніми кукловодами,бовшими комуністами,перекрашеними))все остальноє казки))они хотять істи))і Ви іх будете кормити!!!у Вас проблема нема гроши?!у них проблема,як довше жити!!!Чим боротися?!а ничим...час іх вивиде як паразітів...)даже іх діти не мають такого бешеного апетіта,бо родилися ситі))І слабинькі))Має боти добре,через років 15-20))

Т
Троцкій

Вах вах. Які солідні, достойні люди. Нашому Нестору бабла на краватку ніхто не позичив. Бідняк, бідняком.

ЖП
ЖИДИ по новому

Никайся як галичанин межи жидів ся загнойив ....ниє дурный ....

L
Loci

Файна фотка. Запомніть йсі оппи.

ІН
Іван но щи не обрізаний

У Опоблокови Медведчука на перших ролях жид Рабіновіч. У Опоблокови Ахметова - жид Кернес. Йсе вже не "русский мир", а - "руГсский мир".

0
0007

Хоч і галичанин, але не страждає на зоологічну русофобію. Україна має шанс.

*
*****

Виборці, будьте уважними на виборах..

Д1
до 123 і Тібій

Живете в «Украинском мире» вже 28 років. Добре вам, ущербні? А «русский мир» ніхто вам і не пропонує, бо ви нах нікому не потрібні.

Т
Тібій

Голосуй за Опоблок і « Рускій мір» прийде до тебе!!!

1
123

З усієї західної України, знайшовся лише 1 Іуда мер, який за 30 срібників продався..... Ужгородці, невже такий "принциповий" мер, з "русским миром" в голові вам потрібний?

W
win

всех этих г....в на корабель и пустить на х... плавать.

Читайте також