Мер Ужгорода попросив Януковича розібратися з джерелом «некомпетентної» інформації

3
0

щодо тарифів

Мер Ужгорода Сергій Ратушняк сьогодні, 16 лютого, надіслав прем’єр-міністру України Віктору Януковичу телеграму, в якій обґрунтовано діючі в місті тарифи на комунальні послуги.

У телеграмі йдеться, що тарифи сформовані відповідно до вимог Кабміну та законів України. Міський голова також попросив Януковича розібратися з джерелом «некомпетентної» інформації, яку прем’єр-міністр озвучив на засіданні Кабміну. Про це кореспонденту повідомив речник міського голови Ужгорода Олег Подебрій.

Довідка.

14 лютого Прем`єр Віктор Янукович висловив вимогу покарати чиновників, які необґрунтовано підвищують тарифи на житлово-комунальні послуги. "Ніякого спуску для чиновників, які займаються злочином проти людей, не буде!", — сказав Янукович, відкриваючи засідання Кабміну.

"Ми не дозволимо людей дурити", — підкреслив він. Прем’єр повідомив, що не допустить, щоб "нечисті на руку ділки наживалися на зростанні тарифів на комунальні послуги". Він навів кілька прикладів. "В Ужгороді в розмір комунальних тарифів включені представницькі видатки! Ви уявляєте, чи ні?!" – обурився Янукович. "Тобто місцева влада проводить прийоми і включає ці кошти в тарифи, щоб люди платили гроші", — додав він.

Він доручив членам уряду виїхати в регіони та проконтролювати ситуацію з розрахунком тарифів.

ЗІК

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також