Мер Ужгорода заявив, що прокуратура вимагає від нього хабара

18
1

500 тис. дол

Міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк заявив, що заступник прокурора обласного центру Андрій Малинич вимагає від нього хабара у розмірі 500 тисяч доларів за «припинення цькування міської ради». Про це сьогодні, 13 червня, ЗІКу повідомив речник міського голови Олег Подебрій.



Сергій Ратушняк заявив, що `злочинній парочці Олександру Стратюку (прокурор міста) та Андрію Малиничу (заступник прокурора) не вдасться заробити на Ратушнякові`.



Міський голова стверджує, що прокуратура намагається блокувати роботу міської ради, закидаючи її листами – погрозами, протестами та „вкрай важливими” дорученнями.



За словами Ратушняка, він шантажу не потерпить, тому звернувся з заявою до Генерального прокурора України з вимогою «терміново розслідувати діяльність заступника прокурора та його шефа».




Коментарі

А
Арон

Невже прокуратура не знае скільки хабарів в тому числі через посередників набрав і бере Ратушняк.А зараз сволота звинувачуе в цьому прокуратуру,щоб ті обісрались і припинули розслідувати справи.Нахабний злодюга.Терміново у тюрягу.

Читайте також