Мер ужгородського студентства пройде стажування у Комітеті з питань прав людини

8
0

Студентка Ужгородського національного університету Ольга Гатнер, яку цього року за підсумками виборів Закарпатської «Студреспубліки» обрали студентським мером, отримала право на стажування в комітеті з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин ВРУ.

Голова зазначеного Комітету, головний «ударівець» Закарпаття Валерій Пацкан раніше повідомляв про відкриту можливість для закарпатців пройти стажування в очолюваному ним Комітеті. За вимогами політика, практикант має бути активним, обізнаним та готовими до роботи.

Зауважимо, що відбір претендентів на стажування не завершено. Молодіжне крило партії оголосило про конкурс творів:  «Як має бути організоване працевлаштування молоді?». До участі допускаються всі бажаючі особи, в яких є пропозиції та бачення, як організувати перше робоче місце, а переможці також отримають право пройти стажування  в Комітеті. Конкурс проводиться з 1 по 20 вересня 2013 року. Роботи приймаються за електронною адресою: mkudar.uzh@ukr.net з приміткою «На конкурс».

З додаткових питань звертатись: 066 286 2000 (Денис).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також