Mercedes розсекретив вигляд суперкара SLS AMG (ФОТО)

11
1

Mercedes-Benz опублікував першу офіційну інформацію про відкриту версію свого суперкара SLS AMG. Родстер, на відміну від купе, отримає більш звичні двері, складаний тканинний верх і той же самий 6,2-літровий V8.

Складаний м'який верх супер-родстера вкладається в багажник всього за 11 секунд, причому робити це можна на швидкостях до 50 км / год. Сам факт наявності складного даху змусив розробників відмовитися від дверей у стилі "крило чайки", але кузов родстера важить всього на 2 кг більше за кузов купе при аналогічній жорсткості. За словами творців, які цитує Autocar, розробляючи SLS AMG, вони спочатку передбачали можливість будівництва родстера, тому заклали в алюмінієву силову структуру необхідні конструктивні особливості.

Динамічні характеристики SLS AMG Roadster поки не повідомляються, проте навряд чи вони будуть серйозно відрізнятися від можливостей купе. Оснащене 6,2-літровим 571-сильним атмосферним мотором і АКПП AMG Speedshift, до 100 км / год воно розганяється всього за 3,8 секунди. Можна припустити, що у родстера на виконання тієї ж вправи навряд чи піде більше 4 секунд.

"Наживо" Mercedes-Benz обіцяє представити відкриту модифікацію свого суперкара на автосалоні у Франкфурті. Очевидно, ближче до прем'єри будуть оприлюднені і відсутні технічні подробиці.

Коментарі

І
Іван

Да це не ЗАЗ "Форза"

Читайте також