Меркель висунула Путіну ультиматум - ЗМІ

8
5

Німецький канцлер Ангела Меркель дала президенту РФ Володимиру Путіну час до середи, щоб визначитись, як врегулювати ситуацію на Донбасі.

У випадку ж, якщо РФ не піде на поступки та заблокує досягнення угоди, то Меркель пообіцяла Путіну подальші санкції проти російських компаній, що включатимуть, зокрема, заморожування активів.

Таку інформацію оприлюднила The Wall Street Journal з посиланням на західних чиновників.

Санкції можуть зачепити також оборонний сектор і, можливо, фінансовий сектор, відзначив один із чиновників.

Водночас, як пише видання, Меркель, яка на публіці виступає проти постачання зброї Україні, приватно сказала Путіну, що вона не протистоятиме планам Бараку Обами у випадку, якщо він вирішить постачати Україні летальне озброєння.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

З
Закарпатец

Вообще то путин-больной на голову стерхоёб, хуйло, шизофреник и педофил, но все таки может что то и понял

G
Gbn

А чего ее регулировать - надо давно ввести миротворцев ООН. Только киевские дебилы не понимают этого... значит есть куда бежать и с кем жить....

Х
ххх

блин!!!какая же сдесь ложь процветает!!!!!!!!!!КАК ВАМ НЕ СТЫДНО!!!ПРАВДУ ПИШИТЕ-ИЛИ НЕ ХОТИТЕ СВОЕГО НЕДОУМКА ТОЛЯНА ОГОРЧАТЬ!!!

Т
толя

За что Фрау , я даже немеций выучил - ЧТОБ ЗНАЛ СВОЕ МЕСТО .

Читайте також